Site pictogram Tilburgers.nl

1 septemer: nieuwe films in de Tilburgse bioscopen

Le gamin au vélo

In Cinecitta gaat de drama film Le gamin au vélo van de Waalse regisserende broers Jean-Pierre en Luc Dardenne draaien. Cyril is bijna twaalf, zit in een kindertehuis en wil maar één ding: zijn vader terugvinden die hem daarin gestopt heeft. Hij besluit te ontsnappen en op zoek te gaan. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij Samantha. Ze runt een kapperszaak en is bereid om hem in het weekend in huis te nemen. Cyril beseft nog niet dat Samantha echt om hem geeft, maar hij heeft haar liefde nodig om zijn te woede sussen. Op de filmdatabase IMDB.com is er al 440 keer op gestemd met een gemiddelde waardering van 7,6

Flypaper

In de Euroscoop gaat de misdaadkomedie flypaper in première. Onder regie van Rob Minkoff speelt Patrick Dempsey de hoofdrol als Tripp  in een film die gaat over een gecompliceerde bankoverval uitgevoerd door twee rivaliserende bendes. In de tussentijd probeert hij zijn liefje Kaitlin (Ashley Judd) te beschermen. De film wordt voor het eerst in Nederland uitgebracht, in de Verenigde Staten enkel als Dvd en video uitgebracht.

The Glee 3D

In Pathé en Europscoop gaat de concertfilm ‘The Glee 3D’ draaien over de zomertour die tv-serie  ‘Glee’ acteurs in 2011 in de Verenigde Staten gemaakt hebben.  14 van de oorspronkelijke acteurs komen ter tonele en geven vertolkingen van de typische ‘Glee’-liedjes.  Veel waardering voor deze concertfilm is er overigens niet op IMDB.com. 1.109 stemmers gaven slechts een 4 op een schaal van 10.

Mobiele versie afsluiten