Site pictogram Tilburgers.nl

13e editie van ‘PechaKucha’ – gepassioneerd geouwehoer – eenmalig in 013

PechaKucha (Japans voor prietpraat) werd in 2003 in Japan geïntroduceerd en was een antwoord op ellenlange en soms saaie presentaties. Inmiddels worden er wereldwijd in meer dan 1000 steden PechaKucha avonden georganiseerd.

Een PechaKucha avond is een avond waarbij de meest uiteenlopende sprekers middels korte presentaties van 20 slides x 20 seconden hun verhaal vertellen, uiteenlopend van oplossingen voor complexe problemen, antwoorden op grote en kleine levensvragen, verse ontdekkingen en recente creaties. 

Of zoals PechaKucha Tilburg het graag vertaalt: “Een avond vol gepassioneerd geouwehoer door eigenaardige makers, wereldverbeteraars en vreemde hobbyisten. Dit alles met de nodige portie zelfspot, onwaarschijnlijke gedrevenheid, opportunisme en uiteraard met een bijzondere Tilburgse afdronk.”

PechaKucha Night Tilburg bestaat 2 jaar. Na 12 druk bezochte edities in Theater De Nieuwe Vorst waarbij meer dan 100 sprekers het podium betraden, is het tijd voor een jubileumeditie. Deze jubileumeditie wordt op 5 februari 2019 gehouden in de Grote Zaal van Poppodium 013.

Mobiele versie afsluiten