Site pictogram Tilburgers.nl

14 oktober: Nieuwe films in de Tilburgse bioscopen

De herfstvakantie komt eraan en dat is te merken aan het aanbod van nieuwe films in de Tilburgse bioscopen. Maar liefst vier nieuwe films voor de jongste kijkers beleven deze week de Tilburgse première. En één film voor 12 jaar en ouder, een actie-komedie…

Red

Oud-CIA-agent Frank (Bruce Willis) verveelt zich te pletter en belt eindeloos met telefonistes en oud-agent Joe (Morgan Freeman) kwijnt weg in een verzorgingstehuis. Gelukkig wordt hun saaie, oude dag ineens doorbroken door een moordteam dat het op de oud-agenten gemunt heeft. Tijd om het oude team weer bijeen te brengen, met Helen Mirren als superieure vakvrouw. (Cinema.nl) Een film van regisseur Robert Schwentke en op IMDb.com wordt de film gewaardeerd met 7,9/10* na ruim 300 stemmen. De film gaat draaien in MustSee (Pathé) en Euroscoop.

Briefgeheim

Naar het beroemde boek van Jan Terlouw, geregisseerd door Simone van Dusseldorp. De 11-jarige Eva heeft genoeg van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt, en besluit om weg te lopen. Ze verstopt zich op de zolder van haar beste vrienden Jackie en Thomas. Maar als ze een geheime brief vindt en betrapt wordt in de tuin van buurman Brandsema, het hoofd van een criminele organisatie, neemt haar plan een onverwachte wending. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Terlouw. (Filmtotaal.nl). Ook deze film gaat draaien in MustSee (Pathé) en Euroscoop.

Life As We Know It

In deze komedie van Greg Belanti hebben cateringmanager Holly Berenson (Katherine Heigl) en sportverslaggever Eric Messer (Josh Duhamel) weinig gemeen, behalve de minachting voor elkaar en de liefde voor hun peetdochter, Sophie. Wanneer Holly en Eric plotseling de rol van Sophies ouders op zich moeten nemen, worden ze gedwongen nader tot elkaar te komen om voor haar te zorgen. (Filmtotaal.nl) Op IMDb.com kreeg deze film een waardering van 4,8/10* na 800 stemmen. De film gaat draaien in MustSee (Pathé) en Euroscoop.

Garfield’s Pet Force

Niets in de wereld kan de kater Garfield meer interesseren dan eten en slapen. Totdat de gespierde stripheld ‘Super Cat Garzooka’ uit ‘Cartoon World’ binnenvalt met verschrikkelijke nieuws. Deze animatiefilm van Mark A.Z. Dippé heeft op IMDb.com een waardering van 4,6/10* na 130 stemmen. De film gaat door Euroscoop vertoond worden.

Mobiele versie afsluiten