Site pictogram Tilburgers.nl

16 december: Nieuwe films in de Tilburgse bioscopen

Wederom zijn er deze week vier nieuwe films te zien in de bioscopen van Tilburg.

You will meet a tall dark stranger

Deze nieuwste film van Woody Allen en met onder andere Anthony Hopkins, Naomi Watts en Antonio Banderas gaat in Cinecitta in première. Synopsis volgens Filmtotaal.nl: Alfie heeft zijn vrouw verlaten en probeert met fitness en viagra weer te leven als een jonge god; dat drijft hem in de armen van een prostituee waar hij mee trouwt. Zijn vrouw zoekt haar heil bij een waarzegster; hun dochter Sally werkt voor een galeriehouder genaamd Greg en is getrouwd met Roy, een mislukt schrijver die voornamelijk naar de buurvrouw aan de overkant loert.

Burlesque

Film van Steve Antin en met in de hoofdrollen Cher en Christina Aguilera. Beschrijving van Filmtotaal.nl: Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt. Burlesque gaat draaien in Pathé en Euroscoop.

Loft

Deze film van Antoinette Beumer en met onder andere Fedja van Huêt, Jeroen van Koningsbrugge, Gijs Naber, Chico Kenzari, Kim van Kooten, Hadewych Minis en Charlie Chan, is een remake van de gelijknamige Vlaamse film van regisseur Erik Van Looy die uitkwam in 2008. Samenvatting van Movie2Movie: ‘Loft’ vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim een loft (woonruimte in voormalige industriele gebouwen) delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er gebeurd is, maar al gauw beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijkt dat ze veel minder van elkaar weten dan ze dachten… de film gaat draaien in Pathé en Euroscoop.

Meet the Parents: Little Fockers

Een film van Paul Weitz met in de hoofdrollen Ben StillerRobert De NiroTeri PoloBarbra Streisand en Dustin Hoffman. Beschrijving van film1.nl: Na tien jaar lijkt Greg Focker eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes. Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam. Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken? Deze film gaat draaien in Pathé en Euroscoop.

Mobiele versie afsluiten