Site pictogram Tilburgers.nl

21 oktober: Zes nieuwe films in de Tilburgse bioscopen

Herfstvakantie is vanouds een drukke filmtijd, met veel nieuw aanbod in de bioscopen. In Tilburg beleven maar liefst zes films een première deze week, waarvan drie voor kijkers van 16 jaar en ouder. Veel griezelen dus!

The Switch

Een feel-good film van regisseurs Josh Gordon en Will Speck De vrijgezelle Kassie (Jennifer Aniston) besluit via een spermadonor zwanger te willen worden, tot groot ongenoegen van haar beste vriend Wallie (Jason Bateman). Nadat ze de perfecte kandidaat in de zeer aantrekkelijke Roland (Patrick Wilson) heeft gevonden, geeft Kassie een feestje ter ere van de daadwerkelijke inseminatie. Hier vindt echter een niet geplande last-minute verwisseling plaats, die pas jaren later aan het licht komt… Op IMDb.com heeft de film een waardering van 5,8/10* na ruim 2500 stemmen. The Switch draait in Pathé (MustSee) en Euroscoop.

Haar naam was Sarah

Een voorpremière bij Cinecitta op woensdag 27 oktober om 19.15 uur. De tienjarige Sarah wordt in de nacht van 16 juli 1942 samen met haar ouders opgepakt en naar het Vélodrome d’Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Zestig jaar later krijgt journaliste Julia Jarmond de opdracht een artikel te schrijven over deze razzia. Ze gaat op zoek in archieven, en via het dossier van Sarah ontdekt ze een goed verborgen geheim van haar eigen schoonfamilie.

Cehennem 3D

Voor horrorfans vanaf 16 jaar gaat de Turkse productie Cehennem 3D draaien in Pathé (MustSee). Het verhaal gaat over fotograaf Ahmet die van model Berk een fotosessie wil maken in een voormalige kaarsenfabriek. Door vreemde ongelukken en brand kwamen al veel mensen in dit fabrieksgebouw om het leven. De fabriek is inmiddels gesloten omdat er steeds weer branden uitbraken. Het verhaal van een kind, dat in één van de smeltketels verbrand zou zijn, laat de mensen geloven dat er een vloek op het gebouw rust.

Paranormal Activity 2

Deze film over onrustige geesten en bewakingscamera’s is een vervolg op Paranormal Activity van 2007, eveneens van regisseur Tod Williams. Op IMDb.com heeft de film nog geen waardering, want nog te weinig mensen hebben op de film gestemd. Te zien in Pathé (MustSee)

The Town

De meedogenloze bankovervaller Doug MacRay (Ben Affleck) wordt tijdens een klus verliefd op bankmanager Claire Keesey (Rebecca Hall). Doug wil een nieuw leven in een andere stad met haar opbouwen, maar de FBI zit hem op zijn hielen en zijn bendeleden twijfelen aan zijn loyaliteit. Hoe krijgt Doug dit voor elkaar zonder Claire in levensgevaar te brengen? (Filmtotaal) Behalve de hoofdrol nam Ben Affleck ook de regie voor zijn rekening. Deze 16+film draait zowel in Pathé (MustSee) als in Euroscoop. De waardering op IMDb.com is 8,0/10* na ruim 13.000 stemmen.

Jackass 3D

Voor de fans en liefhebbers een film vol stunts en hilariteit, volgens diverse filmmedia. Deze komedie van Jeff Tremaine krijgt op filmdatabase IMDb.com een waardering van 7,5/10* na 2200 stemmen. Jackass 3D gaat draaien in MustSee (Pathé).

Mobiele versie afsluiten