Site pictogram Tilburgers.nl

28 april: Nieuwe films in de Tilburgse bioscopen

The Lincoln Lawyer

Dit misdaadverhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Connelly. Mickey Haller is een advocaat uit Los Angeles die kantoor houdt in zijn auto, een Lincoln Continental. De meeste strafzaken uit zijn carrière bestaan uit het verdedigen van allerhande kleine criminelen. Hij krijgt de kans van zijn leven op het moment dat de rijke playboy Louis Roulet uit Beverly Hills hem inhuurt. Deze wordt verdacht van moord. De kwestie lijkt eenvoudig, maar draait uit op een levensgevaarlijke zaak voor Haller. Regie is van Brad Furman en de cast bestaat uit Matthew McConaughey, Ryan Phillippe, Marisa Tomei, William H. Macy en John Leguizamo. De film gaat draaien in Pathé en Euroscoop.

Thor

Thor, de Noorse God van de donder, wakkert met zijn roekeloze acties een eeuwenoude oorlog opnieuw aan. Als straf verbant zijn vader Odin hem van Asgard naar de Aarde, waar hij tussen de mensen zal moeten leven.
Daar wordt hij verliefd op de jonge wetenschapper Jane. Terwijl hun relatie groeit ontdekt Thor wat het vergt om een echte held te zijn, wanneer zijn aartsvijand duistere krachten van Asgard naar de Aarde stuurt. Kenneth Branagh was verantwoordelijk voor de regie en onder meer Chris Hemsworth, Anthony Hopkins, Natalie Portman, Idris Elba en Stellan Skarsgård doen mee. Euroscoop en Pathé gaan de film vertonen.

Arthur

Deze film is een remake van de gelijknamige film uit 1981. Arthur is een altijd dronken playboy die op het punt staat zijn vermogen te verliezen. Hij is namelijk verliefd geworden op een lieftallige dame, maar zijn familie is het hier niet mee eens en dreigt zijn toelage in te houden en hem te onterven. Regie is van Jason Winer en in de cast zitten Russell Brand, Jennifer Garner, Helen Mirren, Nick Nolte en Christina Calph. Arthur gaat draaien in Pathé en Euroscoop.

Never Let Me Go

Deze thriller is gebaseerd op het boek ‘The Remains of the Day’ van Kazuo Ishiguro. Als kinderen hebben Ruth, Kathy en Tommy hun tijd doorgebracht op een idyllische Engelse kostschool en zonder enig contact met de buitenwereld. Nu ze volwassen worden moeten ze leren omgaan met de sterke liefde voor elkaar en de beangstigende werkelijkheid buiten de school. Regie was in handen van Mark Romanek en de belangrijkste rollen zijn voor Keira Knightley, Carey Mulligan, Andrew Garfield, Gareth Derrick en Domhnall Gleeson. Deze film draait in Cinecitta en Euroscoop.

Thor (Chris Hemsworth) wakkert met zijn roekeloze acties een eeuwenoude oorlog aan. Als straf verbant zijn vader Odin (Anthony Hopkins) hem van Asgard naar de Aarde, waar hij gedwongen wordt tussen de mensen te leven. Daar wordt hij verliefd op de jonge wetenschapper Jane (Natalie Portman). Terwijl hun relatie groeit ontdekt Thor wat het vergt om een echte held te zijn, wanneer zijn aartsvijand duistere krachten van Asgard naar de Aarde stuurt.
Mobiele versie afsluiten