Site pictogram Tilburgers.nl

28 juli: Nieuwe films in de Tilburgse bioscopen

Horrible Bosses

Voor de drie vrienden Nick, Kurt en Dale wordt elke werkdag overschaduwd door hun verschrikkelijke werkgevers. De dagelijkse sleur zou veel draaglijker worden als deze bazen stuk voor stuk zouden verdwijnen. Ontslag nemen is geen optie, dus onder het genot van een paar drankjes te veel en met het dubieuze advies van een ex-gevangene komen de drie vrienden tot een slim en waterdicht plan om zich voorgoed te ontdoen van hun werkgevers. Deze plannen hebben echter andere gevolgen dan ze hadden kunnen voorzien… (Bron: Film1.nl). Deze film is geregisseerd door Seth Gordon en onder andere Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston en Kevin Spacey doen er in mee. De film draait in Euroscoop en Pathé. Op Facebook heeft de film een eigen pagina met al meer dan 110.000 fans en aangezien de film al eerder in de Verenigde Staten is gaan draaien, zijn daar ook veel reacties te lezen.

Captain America: The First Avenger

Steve Rogers (Chris Evans) werkt mee aan een wetenschappelijk experiment, waardoor hij verandert in een supersoldaat: Captain America. Samen met Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Peggy Carter (Hayley Atwell) gaat hij de strijd aan tegen de zogenaamde Hydra organisatie, die geleid wordt door de meedogenloze Red Skull (Hugo Weaving). ‘Captain America: The First Avenger’ is de langverwachte, nieuwe comic verfilming van Marvel. (Movie2movie.nl). Op Facebook heeft deze film al veel fans: al meer dan 1 miljoen mensen hebben aangegeven deze film leuk te vinden. Er zijn veel commentaren en discussies te lezen van fans, en critici. De regie is van Joe Johnston en de film is te zien in Pathé en Euroscoop.

Monte Carlo

Avontuurlijke komedie van regisseur Thomas Bezucha over drie Amerikaanse meiden, die door een misverstand op sleeptouw worden genomen naar Monte Carlo. Na het behalen van haar middelbare schooldiploma besluiten Grace en haar vriendin Emma om een reis te gaan maken naar Parijs. Ze worden op hun trip vergezeld door de stiefzuster van Grace, Meg. Aangekomen in Parijs besluit het drietal de suffe tour met bezienswaardigheden even te ontvluchten en onder te duiken in de lobby van een 5-sterren hotel. Grace wordt hier echter per ongeluk aangezien voor een verwende Britse ‘socialité’ en de meiden raken verzeild in een wereld van paparazzi, privé-vliegtuigen, haute couture kleding, sprookjesachtige romances en een vakantie in Monte Carlo, die ze nooit meer zullen vergeten. Ook deze film heeft een eigen Facebook pagina, maar die wordt vooral volgeschreven door de fanclub van hoofdrolspeelster, Selena Gomez, waar de jonge ster zelf onder de naar Selena Maria contact onderhoudt met haar fans. Te zien in Pathé en Euroscoop.

In a Better World

Anton en zijn vrouw Marianne, die twee jonge zonen hebben, zijn uit elkaar maar worstelen met de mogelijkheid om te scheiden. Hun oudste zoon, de 10-jarige Elias, wordt op school gepest. Hier komt verandering in wanneer Christiaan, een net verhuisde klasgenoot uit Londen, het voor hem opneemt. De moeder van Christiaan is overleden aan kanker en hij heeft moeite dit verlies te verwerken. Al snel worden Elias en Christian hechte vrienden, maar wanneer Elias door Christian wordt betrokken bij een gevaarlijke wraakactie met tragische consequenties, wordt hun vriendschap op de proef gesteld en zijn hun levens in gevaar. Deze film, geregisseerd door Susanne Bier heeft een Oscar gewonnen voor ‘Beste buitenlandse film’ en gaat draaien in Cinecitta.

Mobiele versie afsluiten