Site pictogram Tilburgers.nl

4 augustus: Nieuwe films in de Tilburgse bioscopen

The Conspirator

Robert Redfords ‘The Conspirator’ speelt in 1865, als de regeringsgebouwen in Washington D.C. nog door weidse, groene vlakten worden omgeven. Het verhaal opent met de moord op president Abraham Lincoln. Na de moord worden zeven mannen en één vrouw gearresteerd. De enige vrouw die wordt verdacht, Mary Surrat (Robin Wright), heeft een pension waar voorafgaand aan de moord, John Wilkes Booth (Toby Kebbell) en anderen elkaar ontmoet hebben om de aanslag te beramen. Advocaat Frederick Aiken (James McAvoy) gaat met tegenzin akkoord om Mary Surratt te verdedigen voor het tribunaal. De enige verdachte die wist te ontsnappen is Mary’s zoon John (Johnny Simmons). Acteurs zijn onder andere Robin Wright, James McAvoy, Evan Rachel Wood, Alexis Bledel, Justin Long, Danny Huston, Norman Reedus en Kevin Kline. De film draait in Euroscoop en heeft een pagina op Facebook.

Green Lantern

Green Lantern is een actie- en science fictionfilm van regisseur Martin Campbell, met in de cast onder andere Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Temuera Morrison, Jenna Craig, Jon Tenney en Mike Doyle. Al eeuwenlang is in het uitgestrekte en mysterieuze heelal, een kleine maar zeer sterke vredesmacht actief: het Green Lantern Corps. Een broederschap van krijgers die gezworen hebben de intergalactische orde te handhaven. Maar als een nieuwe vijand het evenwicht in het heelal dreigt te verstoren, komt hun lot en dat van de aarde, in handen te liggen van Hal Jordan, de eerste mens die door het Corps uitverkoren wordt. De Green Lanterns hebben gewoonlijk weinig respect voor de mensheid. Deze film gaat draaien in Pathé en Euroscoop. Op Facebook heeft de film die al eerder in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien was al meer dan 430.000 fans.

Honey 2

Honey 2 is de opvolger van ‘Honey’ uit 2003 van regisseur Bille Woodruff. Nadat ze in aanraking is gekomen met de politie probeert de 17-jarige Maria Bennett te ontsnappen aan de harde wereld in de Bronx. Ze wil in de voetsporen treden van de beroemde choreograaf Honey Daniels en ze stort zich helemaal op haar enige talent: streetdance. Brandon, die een groep getalenteerde, maar ongedisciplineerde dansers begeleidt, ziet haar dansen. Hij vraagt haar om hem te helpen de dansgroep ‘HD’ te trainen voor de grote danscompetitie ‘Dance or Die’. De film draait in Pathé en Euroscoop.

Larry Crowne

Drama-komedie van en met Tom Hanks en verder met onder andere Julia Roberts, George Takei, Bryan Cranston, Wilmer Valderrama, Taraji P. Henson, Pam Grier, Nia Vardalos, Rami Malek, Rob Riggle en Jon Seda. De charmante Larry Crowne is een doorsnee man van middelbare leeftijd. Het lijkt erop dat hij eindelijk promotie gaat maken, maar wordt dan zonder pardon op straat gezet. Larry realiseert zich dat dit het moment is voor een drastische verandering in zijn leven: hij gaat terug naar de universiteit. Daar ontmoet de charmeur een knappe professor: Mercedes Tainot. De film draait in Euroscoop en Pathé.

Mr. Popper’s Penguins

Thomas Popper (Jim Carrey) is een succesvol projectontwikkelaar in New York, maar door zijn werk totaal vervreemd van zijn gezin. Maar dat verandert allemaal als zijn avontuurlijke vader hem een pinguïn nalaat. Door een misverstand krijgt Popper er zelfs nog vijf pinguïns bij, die zijn leven op z’n kop zetten. Bijna 70.000 fans hebben zich al gemeld op de Facebook pagina van deze film, waar je onder andere kunt stemmen op je favoriete pinguïn. De film is te zien bij Pathé en Euroscoop.

Super 8

Het is zomer 1979. Een groepje vrienden is getuige van een ernstig treinongeluk in een klein stadje in Ohio, terwijl ze een 8 mm-filmpje aan het maken zijn. Ze vermoeden dat het geen ongeluk was. Wanneer kort daarna ook nog meer onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden, probeert de hulpsherrif achter de waarheid te komen. Deze film is geregisseerd door J.J. Abrams en de cast bestaat onder andere uit Elle Fanning, Kyle Chandler, Amanda Michalka, Ron Eldard, Noah Emmerich, Gabriel Basso, Zach Mills en Katie Lowes. Te zien bij Pathé. Op Facebook heeft de film al ruim 385.000 fans, die voornamelijk worden aangetrokken door producent Steven Spielberg, die nog altijd veel bewonderaars aan zich weet te binden.

Synopses: Movie2Movie.nl

Mobiele versie afsluiten