Site pictogram Tilburgers.nl

5 mei bevrijdingsconcert in Piushaven

Bevrijdingsconcert in de Piushaven Foto: John Geerts

Op zondag 5 mei 2019 is er weer een bevrijdingsconcert in De Piushaven Voor de vijfde keer kan het publiek genieten van het gratis toegankelijke concert. Dit jaar zal het concert eenmalig in de middag zijn en klinken de eerste tonen om 14.00 uur. Het concert bestaat uit een mooie mix van klassieke en moderne muziekstukken.

De organisatie meldt:  “Om alle Tilburgers zowel van het concert als ’s avonds van de wedstrijd van Willem II te laten genieten, vindt het Bevrijdingsconcert 2019 eenmalig plaats in de middag. Het concert start om 14.00 uur.”

Bevrijdingsconcert in de Piushaven Foto: John Geerts

“Het Oranje Comité Tilburg organiseert het bevrijdingsconcert in de Piushaven voor de stad. Het is een licht klassiek concert in de sfeer van het Concert op de Amstel en het voor onze stad zo kenmerkende Kruikenconcert.”

“Het programma bestaat uit een mix van klassieke muziekstukken in combinatie met enkele modernere nummers, allemaal in het teken van vrijheid. Het belooft een prachtige middag voor de hele familie te worden aan het water, met bootjes en het Nederlandse én Tilburgse rood-wit-blauw.”

Mobiele versie afsluiten