Site pictogram Tilburgers.nl

50-Jarige Interpolis krijgt Tilburg Trofee

Het Tilburgse verzekeringsbedrijf Interpolis ontving op vrijdag 4 oktober 2019 de Tilburg Trofee vanwege het  vijftigjarige bestaan. Burgemeester Weterings reikte de Tilburg Trofee uit  tijdens een symposium voor genodigden en een personeelsfeest ter gelegenheid van dit 50-jarig bestaan.

Op 23 december 2019 bestaat Interpolis 50 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum was er op 4 oktober een symposium en een personeelsfeest. Interpolis bouwt voort op een rijke, coöperatieve historie die uitgaat van saamhorigheid en solidariteit. Die oorsprong is ook nu nog richtinggevend.

In 1990 werd Interpolis onderdeel van de Rabobank-organisatie. De ingebruikname van het pand aan de Spoorlaan in Tilburg in 1996 geldt nog steeds als één van de hoogtepunten in de geschiedenis van Interpolis. Het bedrijf was pionier op het gebied van ‘het nieuwe werken’. Vanuit de hele wereld kwamen bedrijven naar Tilburg om te kijken naar dit concept. In 2005 is Interpolis gefuseerd en maakt sindsdien deel uit van Achmea, samen met een aantal andere merken zoals Centraal Beheer, FBTO en Zilveren Kruis.

In die 50 jaar is Interpolis uitgegroeid tot een toonaangevende verzekeraar in Nederland, die een belangrijke rol speelt in het leven van haar klanten en in de maatschappij. Het bedrijf heeft ruim 1.500 medewerkers die voor bijna twee miljoen klanten werken. Het is één van de grotere werkgevers in de binnenstad van Tilburg. Op diverse terreinen is het bedrijf, naast dat het een belangrijke werkgever is, verbonden met de stad. Interpolis zet zich in voor verkeersveiligheid, verkeerseducatie, veilig en duurzaam wonen, mentale weerbaarheid, bedrijfscontinuïteit, sport, economie en ontwikkeling in Tilburg. Daarnaast ondersteunt het bedrijf diverse maatschappelijke initiatieven in de stad en zoekt het steeds de samenwerking en interactie met de stad op.

Mobiele versie afsluiten