Site pictogram Tilburgers.nl

André van den Boogaart vraagt zijn fans hem te steunen met crowdfundactie

Comeback van een Onbekende Legende

André van den Boogaart is een Brabantse muzikant en liedjesschrijver die reeds twee albums heeft uitgebracht. Daarnaast heeft hij als gitarist furore gemaakt in de band ‘Bradley’s Circus’. Na enkele zware jaren, waarin hij de grenzen aan de zelfkant van het leven heeft opgezocht, staat hij nu voor een heuse comeback. Hij heeft een nieuwe band, met louter topmuzikanten, achter zich staan en heeft zijn muziek een flinke upgrade gegeven door er een verfrissend ‘New Orleans-sausje’ overheen te gooien.

Samen met ‘De Tornado’s’, zoals de nieuwe band heet, zal hij zorgen voor avonden die variëren van uitzinnige dans en sterke verhalen tot aan een traan. Surf, blues, rock, wals en country, en muziek met een hart en New Orleans-invloeden.

De ‘Tornado’s’ bestaat uit de volgende personen:

Met de crowdfundactie willen André van den Boogaart en de Tornado’s €6.200 binnen zes weken bij elkaar brengen. Dit geld is nodig voor het maken van een vinylplaat met muziek in onze Brabantse taal zonder te vervallen in carnavalesk of folkloristisch gebrabbel . Brabants zoals het nu op straat klinkt, in de kroegen en aan tafels.

Vrijdag 20 januari 2017 komt de nieuwe single met videoclip “Terugweg van Nergens” uit.

Donaties vanaf €10,- zijn van harte welkom en worden beloond met een tegenprestatie. Welke dat zijn en meer info is te vinden op de website van Stichting voor de Kunst.

Mobiele versie afsluiten