Site pictogram Tilburgers.nl

Beperkte openingstijden Stadswinkels Tilburg

De Stadswinkel Noord aan het Wagnerplein

De stadwinkels in Tilburg, te weten in Tilburg Noord (Wagnerplein), Berkel-Enschot, Udenhout en Reeshof zijn met ingang van 1 maart 2019 beperkt geopend.De openingstijden van stadswinkel Centrum blijven gelijk.

Stadswinkel Centrum is open op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur en op dinsdag en donderdag tussen 8:00 en 20:00 uur.

Sinds 9 maart 2014 zijn Nederlandse paspoorten en identiteitsbewijzen voor volwassenen 10 jaar geldig in plaats van vijf jaar. In 2019 zijn hierdoor ongeveer 44.000 minder afspraken nodig dan in 2018.

Wethouder Oscar Dusschooten: “Betaalbare dienstverlening”

“De gemeente Tilburg staat voor goede dienstverlening, dichtbij de mensen. Maar het moet ook betaalbaar blijven. Daarom heeft het college besloten de openingstijden te verminderen. Als we de openingstijden hetzelfde zouden laten, hebben de medewerkers volgend jaar tientallen uren per week geen klanten. Dat is niet efficiënt”, licht wethouder Dienstverlening Oscar Dusschooten toe: “Als de openingstijden van de stadswinkel bij jou in de buurt niet goed uitkomen, kun je een afspraak maken bij één van de andere stadswinkels”.

Mobiele versie afsluiten