dinsdag 18 juni 2024

10 gedachten over “Bestuur wijkcentrum ‘In De Boomtak’ zegt contract met biljartvereniging De Noordhoek op

 1. Beste meneer Audernaard,

  Zou een beetje op uw vrijwilligers letten, zo was ik afgelopen zaterdag op bezoek bij de Bomentak. Kreeg ik te horen van een van uw barvrijwilligers dat er binnenkort een feestje wordt gevierd omdat de biljardvereniging mag vertrekken. Dit lijkt mij niet een visitekaartje voor uw wijkcentrum.

 2. Ik kan de reactie van de heer Audenaerd wel begrijpen richting de biljarters. Ik zou hetzelfde hebben als ik continue aangevallen werd via allerlei media, en dat terwijl de gesprekken nog in volle gang waren, en ook nu alle gesprekken zijn beëindigd en deze ook nog een persoonlijke aard krijgen. En daarbij komt dat er allerlei onwaarheden worden aangehaald of verzonnen. Ik heb ook geruchten gehoord op verschillende plekken in de stad, de geruchtenmotor de Noordhoek draait op volle toeren.

 3. Klopt het dat er ook andere clubjes zijn die aangepakt worden ? Ik hoorde namelijk dat het repair café ook al enkel maanden niet meer door ging wegens een te hoge huur die er betaald moest worden. wat overigens wel jammer is dat het gestopt is.

 4. De gesprekken zijn eenzijdig, door BV de Noordhoek beëindigd, maar de leden (en óók bestuursleden) van die club spuien nog steeds hun gal via de diverse media. Het is dan niet meer dan logisch dat er vanuit het buurthuis hierop wordt gereageerd, al is het alleen maar om beide kanten van de soap te belichten…

 5. Wat een rare reactie van de heer Audenaerd als voorzitter om via dit medium met een lid van de biljart vereniging zijn punt te maken.

  Deze voorzitter moet wijzer zijn Tip ga met elkaar mondeling in gesprek i.p.v. elkaars vuile was buiten te hangen. hiermee is onze Boomtak niet geholpen.

  Of het moet zijn dat dit toch de onderlinge sfeer aangeeft die zo langzamerhand door Tilburg heen begint te gonzen? Heren ga hier eens volwassen mee om.

 6. Geachte heer Tuytelaar,
  zou graag van u willen horen waar u de kennis vandaan haalt die u gebruikt in uw reactie :
  * 30.000 euro per jaar omzet van de biljarters ?? reken maar eens even voor a.u.b. !!
  Dat zou ongeveer 750 kopjes koffie per week zijn ???
  * bestuursleden die betaald worden ?? over wie heeft u het ? alle bestuursleden doen hun werk vrijwillig !!
  Graag bij de feiten blijven meneer Tuytelaar.
  Misschien kunt u ook nog eens voorrekenen wat de biljartvereniging zelf overhoud aan de onderverhuur aan de andere biljartverenigingen. Waarom hoor ik u daar niet over ??
  Biljartvereniging De Noordhoek is door het vorige bestuur in de watten gelegd : zelf geen huur betalen, de twee biljarts in eigendom krijgen en ook nog geld verdienen aan de onderverhuur aan de andere biljarters.
  Natuurlijk zijn jullie boos als je daar op in moet leveren, maar we moeten als bestuur ook aan alle andere gebruikers van De Boomtak denken. Gelukkig zijn we nog wel in gesprek met de andere biljarters.

 7. Het Boomtak bestuur weet kennelijk niet hoe een buurthuis te runnen .
  Er is nu al geen geld, om de lift naar boven te laten repareren.
  Daarom Moet het coursbal naar beneden.De lift werkt niet !!!.
  Ze kopen wel tafels a 400 van bekenden, en dat terwijl er voldoende fatsoenlijke inklapbare tafels Zijn???!!. Hoe moeten straks de obligatie houders Hun geld met rente worden terug betaald ?. Mijn en de verwachting van vele zal er op neer komen, dat de Boomtak met dit bestuur niet te runnen is . Er worden zelfs bestuursleden betaalt !. Nu stappen er 34 biljarters op . En Dan te weten ,
  dat deze mensen de competitie meegerekend goed Zijn voor ongeveer € 18 A 20.000 per jaar. Goed bezig jongens!. Als je daar de andere biljarters nog eens bij optelt, Dan kom je op een slordige 30.000 omzet. Gooi weg die biljarters !. Wij wachten af . Maar ik denk dat het niet lang zal duren voor wij weer terug zijn. Wel met een ander bestuur,, dat feeling heeft met de buurt en de boomtak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *