zaterdag 20 juli 2024

2 gedachten over “Bouwinvest wil AaBe-terrein verbouwen tot winkelcentrum

 1. De Tilburgse binnenstad mag de komende jaren ingrijpend worden versterkt. Parallel aan de Heuvelstraat moet de Stadhuisstraat/Emmastraat daarvan de dragers worden. Hierover was het college vab B&W plus de raad het al roerend over eens.
  Zeker omdat er een stevige terugloop van winkelend publiek wordt verwacht door de sterke opkomst van internetwinkels.
  Best raar dat nu blijkt dat parallel aan deze investeringen door de gemeente Tilburg er ook nog wordt ingezet op nog meer bedreigingen voor niet alleen voor de Tilburgse winkelhart maar ook voor het concept Linten-visie Korvel/Besterd.
  Nu naast de aankondiging van het voornemen van een Supermarkt XXL in het Stappengoor gebied nu ook nog een groot winkelcentrum op het voormalige AaBe terrein. Dit na een afwijzing van een grote Super in het Bredaseweg gebied.

  Ik kan het beleid van de Gemeente Tilburg echt niet meer lijmen. Waarschijnlijk ben ik ook maar een leek. Ik begin steeds benieuwder te geworden naar dat ‘Geheime’ Rapport wat over paar weken openbaar wordt gemaakt door de Gemeente Tilburg over de effecten van de Mega Supermarkt in het Stappegoor. Dit werd afgelopen donderdag 6 september al aangekondigd in het Stadsnieuws.

  “Vol verwachting klopt mijn Winkelhart”

  Groeten Norbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *