zaterdag 22 juni 2024

3 gedachten over “CDA Tilburg wil gratis Verklaring Omtrent Gedrag voor vrijwilligersorganisaties

 1. Joost van Puijenbroek en CDA Tilburg.

  We wachten nog op een verklaring van het gedrag van de indiener!

  Deze zetel roof is verraad aan de kiezer. en een belediging voor alle actieve leden
  van Trots Tilburg.

  In de democratie is het zo geregeld dat iemand die gekozen wil worden als volksvertegenwoordiger hij of zij zich aansluit bij een bestaande partij. Of een partij opricht. Een partij stelt een beginselprogramma op en op basis daarvan het verkiezingsprogramma.
  Als kiezer moet je er kunnen vertrouwen dat de gekozen kandidaten gaan voor invulling van dat programma als je na het verkozen zijn afstand neemt van het programma van de partij wil ik dan ook uitleggen als verraad aan de kiezer. Erger nog door zijn vertrek beschaamt hij het vertrouwen van al die kiezers die hun vertrouwen aan een TROTS Tilburg met bijbehorende programma hebben gegeven. Door het vertrek van Puijenbroek naar het CDA wordt het de partij onmogelijk gemaakt om het programma , op grond waarvan kiezers op die partij gestemd hebben te verwezenlijken. kortom zetelbedrog
  Ik ben van mening dat je niet zo maar het mandaat van trots met bijbehorende programma niet zo maar kunt inruilen voor andere opvattingen zo als die van het CDA.

  Jos Migchelbrink.

 2. Een verklaring omtrent gedrag? Dat zou voor de indiener een probleem vormen! Aangevraagd door hem voor de verkiezingen in 2014. Hierna liep hij zonder blikken of blozen over van TROTS naar het CDA die hem met open armen ontvangt. Ook de de CDA is een verklaring omtrent goed gedrag een lastig item.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *