Site pictogram Tilburgers.nl

ContourdeTwern betrekt het Tilburgs Bedrijfsleven

contourdetwernMaatschappelijk betrokken bedrijven zijn afgelopen week tijdens een verrassend maatschappelijk diner actief betrokken bij de beleidsplannen van ContourdeTwern voor de komende jaren. Deze Tilburgse bedrijven hebben zitting in de zogenaamde Raad van Advies van ContourdeTwern. Deze Raad van Advies denkt mee over en draagt bij aan, specifieke MBO (= maatschappelijk betrokken ondernemen)- en vrijwilligersactiviteiten door te klankborden met andere Mbo-bedrijven en ContourdeTwern. Hierdoor hebben deelnemers toegang tot het netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Bedrijven in Tilburg.

ContourdeTwern had een interessant programma in elkaar gezet. In V-39 werden alle bedrijven op originele manier, met diverse leuke acts, ontvangen door medewerkers van R-Newt, het jongerenwerk van ContourdeTwern. Vervolgens werden de bedrijven welkom geheten door Albert Rusch (intermediair maatschappelijk betrokken ondernemen van ContourdeTwern) waarna directeur|bestuurder Gon Mevis hen meenam in de beleidsdoelen 2014-2015 van ContourdeTwern. Tijdens een maatschappelijk diner in Villa Media werd er nader kennisgemaakt met het Veemarktkwartier, dat unieke netwerkkansen creëert voor ondernemers.

De aanwezige bedrijven waren erg enthousiast, zo bleek ook uit de reacties van de leden van de Raad van Advies van maatschappelijk betrokken bedrijven van ContourdeTwern. Marc Bozon van Coffee3: ‘Dank voor de inspirerende meeting van gisteren, erg goed gedaan! Verhoogt de betrokkenheid en creëert inzicht. Prima!’

Mobiele versie afsluiten