Site pictogram Tilburgers.nl

Corona vaccinatielocatie in het Willem II stadion

Op dinsdag 9 februari 2021 opent GGD Hart voor Brabant een vaccinatielocatie in het Willem II stadion in Tilburg. Hiermee is de derde vaccinatielocatie in de regio Hart voor Brabant een feit. Eerder werden er priklocaties geopend in Veghel en in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Op de locatie in het Willem II stadion in Tilburg kunnen in eerst instantie mobiele, thuiswonende ouderen vanaf 85 jaar een COVID-19-vaccin ontvangen. Later deze week ontvangen ook 80-plussers van het RIVM een uitnodiging voor een vaccinatie.

Mensen die vanaf donderdag 4 februari het landelijk nummer bellen, kunnen een afspraak in Tilburg maken. Is er een afspraak gepland op een andere locatie maar woont men  in de buurt van Tilburg? Dan kan de afspraak desgewenst worden verplaatst naar de nieuwe locatie in Tilburg. Dit kan door het landelijke call center te bellen. Het nummer waarmee gebeld kan worden is te vinden in de uitnodigingsbrief.

De GGD start met het vaccineren van ongeveer 150 personen per dag op deze locatie. Zodra er meer vaccins beschikbaar zijn, worden er meer personen per dag gevaccineerd. De locatie in het Willem II stadion is op termijn geschikt voor circa 1600 vaccinaties per dag. Mensen kunnen zich uitsluitend op afspraak laten vaccineren. GGD Hart voor Brabant vaccineert doelgroepen op basis van de landelijke vaccinatiestrategie. Op www.coronavaccinatie.nl staat een tijdlijn welke doelgroep wanneer aan de beurt is voor een vaccinatie.

De vaccinatielocatie in het Willem II stadion is in eerste instantie open op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Mogelijk worden de openingstijden uitgebreid als er meer mensen per dag kunnen worden gevaccineerd. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Het parkeerterrein voor het stadion is beschikbaar voor de bezoekers van de vaccinatielocatie. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Uitgenodigde mensen mogen wanneer zij dat willen een begeleider mee (naar binnen) nemen.

Mobiele versie afsluiten