Site pictogram Tilburgers.nl

D66 raadslid Eric Logister kandidaat wethouder voor ‘s-Hertogenbosch

eric-logisterZoals door diverse media inmiddels is vermeld heeft D66 ‘s-Hertogenbosch vandaag bekend gemaakt dat Eric Logister kandidaat wethouder is namens D66 in de provincie-hoofdstad. Op dit moment is Eric raadslid in Tilburg en onder andere woordvoerder financiën en voorzitter van de auditcommissie namens de fractie van D66 Tilburg.

Bij de gemeentelijke herindelings- verkiezingen van 19 november 2014 is D66 in ‘s-Hertogenbosch, net als in Tilburg, de grootste partij geworden. Op dit moment vinden in deze stad onderhandelingen plaats voor een nieuw college.

Eric heeft de fractie van D66 Tilburg laten weten dat hij, mochten de onderhandelingen succesvol worden afgrond, kandidaat is om namens D66 wethouder te worden in ‘s-Hertogenbosch. Totdat de onderhandelingen zijn afgerond zal hij zijn werk als raadslid in Tilburg onverminderd blijven vervullen.

Eric Logister is 43 en heeft twee kinderen. Hij is eigenaar van het bedrijf Sangi Consulting.
Hij heeft logistiek gestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie en heeft als officier tot 2008 bij de Koninklijke Landmacht gewerkt.

Eric heeft door de jaren heen te maken gehad met Tilburg. Hij heeft zijn Gymnasium doorlopen op het St. Paulus Lyceum (1988) en in 2007 heeft hij gestudeerd aan de Tias Business School. In 2009 is hij gaan werken in de stad.

“Tilburg is een stad die mij niet loslaat. Toen ik in 2009 de kans kreeg om ook te gaan werken in mijn stad, heb ik die meteen gegrepen. Na omzwervingen door het land, heb ik nu de kans om mijn toekomst op te bouwen in deze stad. Het is de woon- en werkomgeving van mij en mijn kinderen zitten er op school. Voldoende basis om me in te zetten voor deze stad.”

Mobiele versie afsluiten