dinsdag 23 april 2024

6 gedachten over “De belediging van de democratie

 1. Ja hallo, ik bepaal zélf wel of ik m’n mening geef. Daar ga jij toevallig helemaal niet over.
  Bovendien heb ik toch een mening gegeven? Maar oké, nogmaals: de schrijver slaat de plank mis door te stellen dat (alleen) de bezuinigingen voor mevrouw Franken de reden vormen om op te stappen.
  Geen woord over de insinuaties en het op de man spelen in de politieke wandelgangen. En met name dáárover gaat de brief.
  Niet gaan zitten liegen hier…

 2. Robert….sla jij even de plank mis door te stellen dat één iemand de plank mis slaat in dit stuk, er slaan er dan nog twéé de plank mis. Jij de ontslag brief van mw. Franken wel goed gelezen? Geef jouw MENING dan i.p.v. enkel te posten dat één iemand de plank mis slaat!

  On topic
  Ik vind dat in het algemeen een politicus altijd een afwijkende mening moet hebben. Als je daar niet mee komt waar je wil moet jij door middel van een debat andere mensen maar zien te overtuigen van jouw mening. Door op te stappen wijk je af van dit debat en daalt je democratische waarde net zo snel als de Duitse Mark in ´36

 3. Zoooo… slaat er één de plank mis, zeg! Voor wat betreft de werkelijke motivatie van Sandra Franken om op te stappen als raadslid, zou ik eerst maar ’s haar ontslagbrief goed lezen, voordat je zulke onzin uitkraamt. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *