woensdag 24 april 2024

2 gedachten over “‘De Herbergier’ komt in school in Elzenstraat

 1. n mooi initiatief!zijn jullie inmiddels in bedrijf om te zo maar te zeggen?
  ik vraag me af of jullie eventueel enig werk zouden kunnen aanbieden?dan zou ik dat graag horen,t concept spreekt me erg aan.
  dan zou ik dat heel graag willen weten.u kunt mij mailen.
  veel succes en met vriendelijke groet,
  marianne de roos

 2. Mooi!
  Al vind ik het ook wel verdrietig indirect via deze bericht-geving te lezen, dat andere zorg, dan misschien niet respectvol is. Zelf ben ik wel bekend in de GGZ-gezondheidszorg, en opvang, waar ik me nu hier niet over uitlaat, of dat wel dan niet respectvol is. Ik heb geen ervaring met opvang van demente bejaarden, waarbij je toch hoopt dat de reguliere opvang aan dezefde eisen en wensen voldoet als bovenstaande.

  Aardig zijn, respect tonen, kost niet per se meer geld?
  Dit initiatief ziet er wel heel erg klantvriendelijk en gastvrij uit. Succes met de start.
  Op naar een vriendelijke stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *