Site pictogram Tilburgers.nl

De ’tunnel’ tussen Katterug en Primark verdwijnt weer

Na de sloopwerkzaamheden van de periode sinds 1 november 2017 aan het stadskantoor, starten binnenkort de bouwwerkzaamheden. In verband hiermee zullen er in de omgeving van het stadhuis een paar routes veranderen.

Vanaf maandag 17 september 2018 wordt de tijdelijke tunnel in de Stadhuisstraat tussen de Katterug en de Primark afgebroken. De looproute wordt verlegd naar de doorgang tussen de panden van Max herenmode en D-reizen.

Tegelijkertijd start de tijdelijke inrichting van het gebied tussen Max herenmode en de Primark. Hierdoor ontstaat een klein pleintje met een groen karakter. Het kunstwerk van Sigrid Calon dat in de tijdelijke tunnel hing, wordt op dit pleintje geplaatst.

Vanaf eind september 2018 worden er ook werkzaamheden aan kabels en leidingen in het gebied rond het stadskantoor gelegd. Deze werkzaamheden zijn volgens planning eind oktober klaar. In de nachten tussen 1 oktober en 1 november wordt aan de glasvezelnetwerken gewerkt. Het werkgebied wordt duidelijk afgezet met hekwerk met hierop tekstborden.

Alle bewoners en ondernemers zijn gedurende deze periode bereikbaar.

Mobiele versie afsluiten