Site pictogram Tilburgers.nl

De vele goede voornemens van Theater Zaal 16

zaal16-jan2008Tijdens de nieuwjaarsborrel die zondag 13 januari door Theater Zaal 16 werd georganiseerd in Café Carré, werd vooral duidelijk dat 2008 een jaar wordt dat bol staat van de activiteiten. Hieronder een hele kleine greep uit het aanbod. Kijk voor het volledige programma en alle extra informatie op de website www.theater-zaal16.nl.

Carre Vol & Koren
Op 1e Pinksterdag 2008 vindt de eerste editie plaats van Carré Vol & Koren, waaraan vele mooie en gevarieerde koren uit Tilburg, Turnhout en de wijde omgeving zullen optreden.

zaal16-jan2008_Cultureel Café Carré
De eerste editie in 2008 van Cultureel Café Carré wordt gehouden op zondag 27 januari, dus als vanouds op de laatste zondag van de maand, van 12 tot (minimaal) 14 uur.

Dansavonden
Iedere eerste en derde vrijdag van de maand zijn gereserveerd om te swingen. De DJ ’s zorgen voor muziek waarbij je echt uit je dak kunt gaan op de dansvloer.

Danza & Danza
Onder de noemer Danza & Danza worden er samen met gastprogrammeur Michiel Westerhuis tot aan de zomer 5 dansbare live muziekavonden georganiseerd. Eerste keer: donderdag 7 februari, aanvang 21.00 uur.

El Niño Nodigt Uit
Op 24 februari is Percus Nomades de eerste genodigde. Percus Nomades is een uit Benin afkomstig muzikaal en theatraal trio.

Exposities
In Carré zijn veel kunstenaars gevestigd met uiteenlopende disciplines zoals fotografie, schilderkunst, illusstraties, driedimensionele kunst, design en theatervormgeving. Theater Zaal 16 biedt kunstenaars een podium om in het theatercafe hun talenten te exposeren.

Carré Varié
Festival Carré Varié beleeft zijn tweede editie op zondag 14 september 2008 en zal in het teken komen te staan van het 20 jarig bestaan van Stichting Theater Zaal 16.

Mobiele versie afsluiten