Site pictogram Tilburgers.nl

Drive in bioscoop bij Willem II stadion

Tilburg krijgt een eigen drive in bioscoop . Van 17 juli tot en met 30 augustus 2020 is de parkeerplaats van het Koning Willem II Stadion het decor voor ‘de Fabulous Tilburg Drive In’ met vertoning van films op het allernieuwste type LED-scherm.  Daarnaast zijn er ook optredens van o.a. Danny de Munk en DJ Paul Elstak.

Volgens aloud  Amerikaans concept  kunnen de bezoekers in de auto van films en optredens genieten. Per auto nemen maximaal twee personen plaats. Op aanwijzing van de organisatie krijgen de auto’s een plek toegewezen.

Het geluid van de films komt via je eigen radio in de auto binnen en bij optredens worden koptelefoons uitgereikt. De capaciteit per filmvertoning of optreden is maximaal 80 personenauto’s.

“Bijzondere tijden vragen om bijzondere ervaringen. Juist in deze tijd willen wij mensen een unieke beleving meegeven. Films in combinatie met live optredens van artiesten die een duidelijke link hebben met de film, dat is pas uniek. In je auto via de radio het geluid binnen krijgen en op een enorm LED-scherm een film zien, dat is een ervaring op zich: ”  Aldus Jeroen Rosenberg, één van de organisatoren van de Drive In.

Het programma bestaat uit films die gekoppeld worden aan live optredens. In de eerste week worden onder andere de films Ciske de Rat en All Stars vertoond en begeleid door een live optreden van Danny de Munk. De documentaire Thunderdome en de film New Kids Turbo zijn gekoppeld aan een live DJ-set van Paul Elstak. Ook de Youtuber Dylan Haegens is van de partij en presenteert zijn eigen film live.

In samenwerking met Tilburg Trappers wordt de documentaire Mannen met Baarden vertoont en treedt Frank Smeekens live op. Ook wordt er een speciale Lady’s Night met o.a. John Beerens goodiebags en een optreden van Tim Douwsma en een speciale Roze Maandag vertoning geprogrammeerd. Het volledige programma is te vinden op de website van driveintilburg.nl.

Tickets voor filmvertoningen in de ochtend kosten €7,50 en in de middag €15,- per persoon. De film en liveoptreden combinatiedeal kost €25,- per persoon. Tickets zijn beperkt verkrijgbaar via driveintilburg.nl.

Mobiele versie afsluiten