dinsdag 23 april 2024

3 gedachten over “Een tweet

  1. Jeetje mina, hier zakt m’n broek toch wel een stukje vanaf zeg! Hier laat ik het bij, niet puur uit lafheid maar ook omdat ik niet meer zo snel ben in de reacties…
    En och, misschien zijn er meer mensen die een herseninfarct moesten hebben, over een uur ben ik het vergeten!!

  2. Over bovenop zitten? Nou Peter, wanneer je bedoelt ‘schande te spreken wanneer een klagende burger niet meteen zijn zin krijgt’ dan heb je gelijk. En niet omdat het LST ze echt iets kan schelen maar omdat, zoals het echte populisten betaamt, zoiets lekker scoort. Ze schoppen, scanderen en ‘steunen’ burgers puur vanwege de symboliek. Wat FvD doet, en Smolders impliciet ook door zijn steun aan die partij, is erg dubieus. Je mag wel degelijk zeggen dat op zijn minst FvD (LST krijgt nog het voordeel van de twijfel) fascistische trekjes heeft.

  3. Dag Paula. Ik had toch verwacht dat je zou reageren op de inhoud van het stemadvies en dat doe je niet. Dat is iets waar de LST op reageert. Want de inhoud is walgelijk. Een stemadvies oké maar niet met deze beschuldigingen. Toch !!! En dan over de zaken die in Tilburg spelen. Jij als insider moet toch weten dat we overal bij zijn en bovenop zitten als grootste partij van Tilburg Ik dacht dat je niet in de kolonne zou aansluiten van de overwegend linkse journalistiek maar ik begin te twijfelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *