Site pictogram Tilburgers.nl

Eerste Raakveldse rommelmarkt

Rommelmarkt-Raakveld-4-oktober-2014Zaterdag 4 oktober vanaf 10.00 uur organiseert het Raakveld de eerste rommelmarkt. Raakveld creatieve zorgwerkplaats biedt mensen met een beperking veel mogelijkheden. Zij kunnen er werken met veel verschillende technieken zoals foto en video, radio, kostuums, licht en geluid, groen en creatieve technieken zoals glas-in-lood. Hiervoor verzamelt Raakveld altijd heel veel materialen en spullen.

Na een grote verhuizing, afgelopen zomer, naar de nieuwe locatie, Geefhuishof 71, is er veel overgebleven. Dit wordt op 4 oktober verkocht. Bijzonder zijn een aantal transportmiddelen, er staan op het schoolplein onder meer twee riksja’s, een sportfietstandem, een antieke en een vouwtandem en een driewielfiets te koop. Ook staan er diverse andere leuke kraampjes van particulieren met leuke ‘rommel’ en resto De Halve Gare levert lekkere zelfgemaakte appeltaart en sappen uit de moestuin en er zijn boterhammen van de Speltheld uit eigen oven.

Verder zijn er binnen in de aula optredens van Raakveldartiesten zoals Ludo de rapper, Menno de zingende danser en Jeroen ‘Hazes’ Paardekooper. En je kunt natuurlijk een kijkje nemen in de ateliers en informatie krijgen over Raakveld, de leukste dagbesteding van Tilburg.

De entree is €1,-, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Wie nog vragen heeft of een kraam wil huren kan contact opnemen via e-mail: info@raakveld.nl of kijk op de website www.Raakveld.nl en vul het formulier in.

Mobiele versie afsluiten