Spring naar inhoud

Enquête over de Corona Testlocatie in Tilburg

De teststraat aan de Simon de Cockstraat. Foto: Harry van Poppel

De corona teststraat in Tilburg is sinds 1 december 2020 verhuisd van de Burgemeester Damsstraat (oude GGD) naar de Simon de Cockstraat op bedrijventerrein Kraaiven.

De partij Lokaal Tilburg - van raadslid Frans van Aarle - zegt dat het signalen heeft ontvangen dat er problemen zouden zijn met de bereikbaarheid. De corona teststraat zou moeilijk te bereiken zijn voor fietsers en voetgangers, en voor mensen die met het openbaar vervoer reizen.

Dit heeft voor Lokaal Tilburg aanleiding gegeven om van 1 tot en met 14 februari 2021 een enquête te organiseren en zodoende meer te weten te komen over hoe bewoners van de gemeente Tilburg over de teststraat denken en wat hun ervaringen zijn. En of er daadwerkelijk problemen zijn met de bereikbaarheid, of dat het wel meevalt.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 4 minuten en is te vinden via deze link: https://lokaaltilburg.nl/2021/02/01/enquete-over-de-coronatestlocaties-in-tilburg/

Het organiseren van enquêtes is één van de middelen waarmee Lokaal Tilburg graag wil leren hoe de inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel over actuele zaken denken.  Als de resultaten uit deze enquête er aanleiding toe geven, wil de partij dit onder de aandacht brengen in de gemeenteraad.

2 gedachten over “Enquête over de Corona Testlocatie in Tilburg

 1. Leny van Boxtel

  Waar om geen prik actief in Tilburg waar om moeten wij als 75 plusjes naar Breda of zo als je geen auto hebt kun je met de bus twee keer ze willen je alle maal binnen houden maar wat niet te doen is moet wel ggd staat hele maal leeg waar om daar niet heb parkson hart operatie en rug operatie gehad de laatste twee jaar maar hoe lang duurt het nog wanneer wij aan de buurt ben ben 77 jaar

 2. Lizonne Hage Wouterse

  Ik kan inkomen dat het ver van alles ligt!
  Het is niet te doen, best afgelegen
  Succes met het zoeken,naar iets anders
  Evt. Natuurlijk ook met het goede werk
  Samen staan we sterk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *