Site pictogram Tilburgers.nl

Extra nachttreinen Roze Maandag

Kom met de trein naar de Tilburgse Kermis! De kermis is op enkele minuten loopafstand van het station van Tilburg. De NS bereidt zich voor op veel extra reizigers. Vooral op Roze Maandag. NS zet daarom extra lange treinen in.

Na afloop van Roze Maandag rijden omstreeks 01.30 en 02.30 uur

De exacte vertrektijden van de nachttreinen vanaf Tilburg op Roze Maandag vindt u vanaf begin juli op www.ns.nl/reisplanner. Meer informatie over het nachtnet in Brabant vindt u op www.nachtnetbrabant.nl. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u vanaf station Tilburg sowieso gebruik maken van het nachtnet. Deze nachttreinen sluiten aan op het nachtnet in de Randstad. Uw dagretour is uiterlijk geldig tot 4.00 uur ’s nachts.

Werkzaamheden aan het spoor tussen ’s-Hertogenbosch en Utrecht

Van zaterdag 17 juli tot en met woensdag 21 juli is er geen treinverkeer mogelijk tussen ’s-Hertogenbosch en Utrecht. Er rijden in de spits bussen in plaats van treinen. Reist u vanuit Utrecht (of verder) naar Tilburg, dan wordt u geadviseerd om te reizen via Rotterdam. Stapt u in op een van de stations tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch, dan kunt u gebruik maken van de NS-bussen. Houdt u wel rekening met extra overstappen en een langere reistijd. De omreisadviezen en exacte reistijden staan vanaf 28 juni op NS reisplanner op Tilburgers.nl.

Lees ook: Kermis 2010 met NS Reisplanner.

Mobiele versie afsluiten