maandag 22 april 2024

5 gedachten over ““Fantastisch, Tilburgers voor Tilburgers, heel mooi”

 1. Sorry mensen,

  Dit moet me toch van het hart, ik wil dit plaatsen omdat ik dit op op facebook zag verschijnen en Pieter mij geweldig geholpen heeft. Ik kende Pieter als weinig ander, zoals hij was een lamme goed zak. Nu is iedereen kwaad op hem terwijl het niet helemaal terecht is. Pieter hield van mensen en zou ze nooit misbruiken.

  Pieter was absoluut niet de lafaard of oplichter wat menigeen schreef op diverse site’s. De problemen zijn ontstaan door de goedheid van Pieter ( wat tevens zijn grootste fout is geworden) Door Hans te helpen. Hans zat in de zelfde situatie als ons en werd door Pieter geholpen. Hij mocht gratis boven het kantoor wonen en kreeg zelfs een baan bij het kantoor. Van zeer betrouwbare bron ben ik op de hoogte wat er zoal gaan de was. Hans heeft veel geld verduisterd en de clienten die hij MOEST helpen verder de grond in geholpen. Pieter is daar helaas te laat achter gekomen. ( heeft ook van alles geprobeerd Hans weg te krijgen). Pieter heeft de fout gemaakt hem te vertrouwen, en niet te controleren. Pieter kwam bij diverse rechtbanken voor grote verassingen te staan, die hij niet kon recht praten. En DAT is de grootste reden voor Pieter geweest om uit het leven te stappen.
  Maar om een lang verhaal kort te houden Hans is de grote boosdoender voor ons ( hij is niet voor niets met de noorderzon vertrokken)
  Maar bovenal hoop ik oprecht dat een ieder zsm geholpen word. Want wat sommige ook schreven “Dat het onze eigen schuld is dat we in de financiele problemen zaten” Die mensen weten totaal niets van ieder van onze situatie. Ieder persoon van ons heeft zijn of haar eigen verhaal en daar dient met respect mee om gegaan te worden.

  sorry maar de waarheid mag ook gezegd worden.

 2. Nou, ik ben een gedupeerde buiten het kanton Tilburg. maar kreeg van de betreffende mw de Kock een bericht dat de gemeente Tilburg alleen een ondersteunende rol speelt. niets meer en niets minder.
  Voor mij wor er totaal niets gedaan.
  Maar waar het om gaat, Super actie van de Tilburgers zelf en alle andere gedupeerden wens ik heel veel sterkte en Kop op

 3. Geweldig bedankt Tilbo’s voor de mooie spontane acties, die er plotseling ontstaan voor ons, ik heb er eigenlijk geen woorden voor.

  BEDANKT

  Wat ik nu wel erg jammer vindt is dat de hulpverleners er een spel mee gaan spelen.
  “Wie was er eerst en wie helpt de meeste klanten”

  Dames en heren schaam je eigen zo worden we speelbal terwijl de Tilburgers gewoon de gedupeerde willen helpen zonder enig eigen belang.

  Dus beraad eens met elkaar hoe dit anders zou kunnendoen.
  Ketting en little Joy ….doe eens aan samenwerken, dan help we elkaar beter.

  Voorop staat dat we de komende tijd alles aan moeten wenden zodat we overleven in deze tijd van onzekerheid

  Hier is samenwerking en delen het beste middel in.

 4. ook in tilburg noord is een afhaalpunt deze is in samenwerking met little joy.
  deze is voor de mensen in tilburg noord eo waarvan mensen niet de mogekijkheid hebben bij de ketting te komen of de ketting te ver weg is.

  vind alle iniciativen die genomen worden fantatstisch. alle tilburgers die zo nauw samenwerken. RESPECT!

 5. Helemaal super, alle initiatieven die van de grond zijn gekomen. Jammer dat de gemeente Tilburg ze pas na media-aandacht hulp wil bieden en dat nog steeds niet voldoende kan. Maar de medemens is massaal opgestaan om deze mensen te helpen en dat is zo hartverwarmend! Ik hoop dat deze puinhoop die deze bewindvoerder achter heeft gelaten, nu snel kan worden opgelost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *