Site pictogram Tilburgers.nl

FeelGood Market komt naar de Spoorzone en zoekt creatievelingen

feel-good-market-logo-400pxWegens het enorm grote succes van de FeelGood Market, die al meer dan een jaar wordt georganiseerd op het voormalige bedrijventerrein N.V. Philips in het Eindhovense stadsdeel Strijp, komt  de FeelGood Market vanaf 4 mei voor minimaal vier keer naar de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone. De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, Duurzaamheid, Streekproducten, Vintage, Sieraden, Lifestyle, Kids stuff, Lekkere ( bio-)hapjes en drankjes en mooie, handgemaakte, originele, eigenzinnige creaties van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, een lounch terras, workshops, entertainment en theater.

Om deze FeelGood market ook in Tilburg tot een groot succes te maken is de organisatie  op zoek naar: originele, eigenzinnige en gepassioneerde creatievelingen, ambachtslieden, designers, culinaire tovenaars, makers, kunstenaars, muzikanten, performers en acteurs die hun producten en kunsten aan het publiek willen tonen en/of verkopen.

Dit kan door middel van:

In Eindhoven trekt de FeelGood Market iedere derde zondag van de maand gemiddeld 5.000 bezoekers. “Met deze markt willen we de ouderwetse gezelligheid terugbrengen, gepimpt met een flinke dosis vakantiesfeer, creativiteit, lekker eten, inspiratie en muzikaliteit. Ook willen we creatievelingen een kans geven zich aan publiek te tonen en bezoekers op een laagdrempelige manier actueel betrekken in (streek-) creativiteit, inspiratie en kunst.” aldus de organisatie.

Everything to make you Feel Good!

feel-good-market-flyer-TilburgWanneer:

  • 4 mei 2014
  • 7 september 2014
  • 2 november 2014
  • 7 december 2014

Waar: Wagonmakerij, Spoorzone, Tilburg

Meer weten? Kijk op de website van Feelgood Market.

Mobiele versie afsluiten