Site pictogram Tilburgers.nl

Feest! Sinterklaas komt weer naar Tilburg

Het Centraal Sint Nicolaas Comité in Tilburg heeft bekend gemaakt dat Sinterklaas op zondag 18 november 2018 aankomt in Tilburg; uiteraard komt hij zoals vanouds met de boot, waarmee hij aanmeert in de Piushaven.

Wie Sinterklaas en zijn metgezellen wil begroeten, moet daarvoor op tijd uit de veren. Al om 10.45 uur wordt het gezellig aan de Piushaven met een optreden van Clown Howie en live muziek van Koel Serveren en zangeres Sarah. Vervolgens wordt Sinterklaas om 11.15 uur verwacht, waarna hij op zijn paard richting het Pieter Vreedeplein gaat.

Na een tussenstop op het Pieter Vreedeplein gaat de optocht verder richting Wagenmakerij in de Spoorzone. Het grote welkomstfeest begint in de Wagenmakerij al om 12.30 uur, zodat het al super gezellig is als Sinterklaas binnenkomt.

Om 14.15 uur zal Burgemeester Theo Weterings de Sint officieel welkom heten in Tilburg. Voor alle ouders en kinderen zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden om er een gezellige middag van te maken. Het feest duurt tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

In de weken tot 5 december zijn er vervolgens nog tal van gelegenheden om Sinterklaas te begroeten en zijn feest te vieren. Een volledig overzicht is te vinden op de website Sint in Tilburg.

Mobiele versie afsluiten