Site pictogram Tilburgers.nl

Festival Mundial genomineerd voor UK Festival Award 2017

Foto: John Geerts

Festival Mundial is genomineerd voor een United Kingdom (UK) Festival Award 2017 in de categorie Best Overseas Festival. Er zijn slechts drie Nederlandse festivals genomineerd. Naast Festival Mundial hebben ook Lowlands en Best Kept Secret een nominatie voor de prijs in de wacht gesleept.

In totaal zijn er 58 buitenlandse festivals genomineerd voor de categorie Best Overseas Festival, een van de in totaal 21 categorieën. De Engelse UK Festival Awards 2017 worden donderdag 30 november 2017 uitgereikt in The Printworks in Londen. Het is de 14e editie van de UK Festival Awards. De winnaar wordt bepaald door een combinatie van publieksstemmen en een jury van 20 festivalprofessionals.

Directeur Patrick Kokx vindt het geweldig dat Festival Mundial kans maakt op deze prijs: “Het is super om te zien dat niet alleen de Nederlandse bezoeker waardeert wat we doen, maar dat het ook de internationale bezoekers opvalt. Festival Mundial werkt hard aan een (inter)nationale uitstraling. Dat dat in de UK wordt opgepikt is een groot compliment.”

Festival Mundial wordt jaarlijks in het laatste weekend van juni georganiseerd in de Spoorzone in het hart van Tilburg. In 2018 is het de 31e editie.

Mobiele versie afsluiten