Site pictogram Tilburgers.nl

Fietsenstalling Heuvel dicht, stalling bij Spoorlaan NS-plein

De nieuwe tijdelijke fietsenstalling aan de Spoorlaan – NS plein Foto: John Geerts

In verband met renovatie van de Fietskelder onder de Heuvel gaat de fietsenstalling met ingang van maandag 27 mei 2019 dicht.

Na de kermis (29 juli 2019) gaat de stalling pas weer open. Tijdens de renovatie komen er nieuwe fietsrekken, nieuwe rolpaden, het interieur wordt geschilderd en er komt duurzame led-verlichting.

In verband met de sluiting komt er een tijdelijke, beheerde stalling op de hoek Spoorlaan NS-plein. (Op het parkeerterrein tegenover ABN-AMRO). Die is geopend vanaf maandag 27 mei 2019. Deze stalling is alle dagen open van 07:30 tot 04:30 uur. Op donderdag tot en met zaterdag is de stalling ook de hele nacht geopend. De openingstijden van alle stallingen staan op de pagina parkeren op deze website.

Renovatie voor de Fietsenstalling onder de Heuvel Foto: John Geerts

Fietsers kunnen ook terecht in de gratis fietsenstallingen Pieter Vreedeplein, Katterug (Koningsplein) en Concertzaal. De fietsenstalling Concertzaal (naast de schouwburg) is op donderdag tot en met zaterdag ruimer open en sluit pas om 04.30 uur.

De fietsenstalling Heuvel is de meest gebruikte fietsenstalling van de binnenstad. Jaarlijks stallen ongeveer 600.000 binnenstadbezoekers gratis hun fiets in de stalling aan de Heuvel.

Mobiele versie afsluiten