Site pictogram Tilburgers.nl

Fred van Boesschoten schrijft Tilburg Dikteej

Op zaterdagavond 25 oktober wordt weer het Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol voorgedragen. Dit jaar gebeurt dat door Fred van Boesschoten, autohandelaar en voormalig machine-operator bij de Vadumestru afvalstoffenrecycling en diervoeders B.V. Fred van Boesschoten is ook bekend als goede vriend van Ferry van de Zaande. Laatstgenoemde zal tijdens de avond een optreden verzorgen. De avond wordt gepresenteerd door de onnavolgbare Karin Bruers.

Het Grôot Dikteej maakt dit jaar onderdeel uit van de Taolbèttel: teams van vijf personen nemen het tegen elkaar op waar het gaat om hun kennis van de Tilburgse taal en cultuur. De avond is gelardeerd met verschillende optredens. Naast genoemde personen zal ook de Tilburgse Revue een voorproefje serveren van de voorstelling ‘Ik zal oe leere’, die in januari 2015 in de schouwburg in première gaat.

Het programma begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in MFA de Symfonie, Eilenbergstraat 250, Tilburg-Noord. Er is nog plaats voor enkele teams. En ook voor bezoekers zijn er nog plaatsen beschikbaar. Zowel teamleden als bezoekers betalen 13 euro. Dat is inclusief koffie en thee met wat lekkers bij binnenkomst. Toegangskaarten bestellen kan via www.tilburgsetaol.nl.

Mobiele versie afsluiten