maandag 15 april 2024

2 gedachten over “Gabe van der Zee (PvdA): “Toen ik klein was, wilde ik de wereld gaan redden.”

 1. henk goed geantwoord ik ben zelf al ongeveer een half jaar bezig om aan werk te komen.
  ik ben ook een van die i&d die sinds het begin van het jaar zonder werk zit(heb 13jaar bij la poubelle gewerkt)ben nu 56 jaar en niemand zit op mij te wachten heb brieven geschreven aan de politiek heb gesprekken gehad met wethouder Auke blaauwbroek,
  maar helaas zonder resultaat mijn oude directeur en enkele andere medewerkers namen wel 600.000 euro ontslagpremie mee maar voor mij hadden ze geen geld om me in vaste dienst te nemen.
  en wat ik nog het ergste vind dat de politiek die moet waken over zijn burgers mij mooi in de kou laat staan

  jack van laarhoven

 2. “Voor wat betreft werkgelegenheid gaat de discussie vooral over de groep mensen die nooit meer aan het werk kan, het ‘granieten bestand’. Die mensen laten we nu vallen, maar daar moeten we iets mee. De I&D was het antwoord ook niet. De I&D was alleen goedkoop voor werkgevers en het leidde tot geen of weinig uitstroom. Die regeling is vooral misbruikt. Maar nu hebben we mensen die thuis zitten en waar we niks voor doen.”

  Inderdaad PvdA jullie waren degene die, onder het regime van Jan Hamming, er voor gezorgd hebben dat deze I&D regeling in Tilburg op de schop ging. Misbruik maakte de werkgevers van deze I&D regeling zeggen jullie nu. maar wie zijn er de dupe en werden gestraft? de ruim 430 I&D werknemers waarvan de meesten nu werkloos thuis zitten. Na vijftien jaar misbruik van deze groep te hebben gemaakt zodat de 50 jarige leeftijd ruimschoots is overschreden. Zitten ze nu aan de kant en komen op deze leeftijd nooit meer aan een baan.

  Gabe van der Zee ga ons maar eens vertellen hoe je deze groep zonder valse voorwendselen weer op een eerlijkere manier aan het arbeidsproces wil laten deelnemen.

  Mvg Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *