Site pictogram Tilburgers.nl

Genomineerden Tilburgs Sportgala bekend

tilburgs sportgala logoOp vrijdag 11 december 2015 vindt het jaarlijkse Tilburgs Sportgala plaats in Theaters Tilburg. De jury is bij elkaar gekomen en heeft de genomineerden bekend gemaakt. Inmiddels zijn alle genomineerden geïnformeerd en zijn deze te vinden op de site www.tilburgssportgala.nl en het Facebookaccount van het Tilburgs Sportgala.

Sinds woensdag 2 december kan er via de website van het Brabants Dagblad gestemd worden op ieders favoriete sporter of sportploeg.

De prijzen die uitgereikt worden zijn sportvrijwilliger, sporter met beperking, de Mariska Lips award, Jeugdsportstimulering individueel en teams, sportploeg, sportman en sportvrouw van het jaar 2015. Vooral de prijs voor sportvrijwilliger van het jaar wordt extra uitgelicht omdat deze editie in het teken staat van het jaar van de sportvrijwilliger. Gedurende de avond vinden er allerlei sportgerelateerde acts plaats en naderhand verzorgt een leuk duo de muziek tijdens de na borrel in de foyer met een gratis hapje en drankje.

De gratis toegangsbewijzen zijn te bestellen via de website van het Tilburgs Sportgala.

Mobiele versie afsluiten