Site pictogram Tilburgers.nl

Gouden Speld voor Wim van Strien

onderscheiding-gouden-speldWim van Strien ontving op vrijdag 11 september de Gouden Speld van de gemeente Tilburg. Hij kreeg deze gemeentelijke onderscheiding omdat hij 30 jaar lang bestuurslid/wedstrijdleider is bij de Tilburgse Biljart Bond. Vrijdag 11 september legde hij zijn functie neer. De uitreiking vond plaats om 20.30 uur bij café Boulevard, Noordstraat 51 in Tilburg uit handen van locoburgemeester Mario Jacobs.

Wim van Strien (57) bekleedt sinds 1985 binnen het bestuur van de Tilburgse Biljartbond de functie van algemeen bestuurslid, wedstrijdleider Persoonlijke Kampioenschappen en wedstrijdleider competitie. Van 1985 tot 2005 verzorgde hij alle persoonlijke kampioenschappen, toernooien en ontmoetingen. Ook was hij verantwoordelijk voor de productie van het bondsblad. Sinds 2005 is hij bestuurslid/wedstrijdleider competitie en verzorgt hij de gehele competitie van 8 teams in 5 klassen.

Tilburgse Biljart Bond Bij de Tilburgse Biljart Bond zijn 25 Tilburgse clubs aangesloten met in totaal 400 leden. Deze clubs beoefenen de biljartsport in diverse lokalen, verspreid over de stad. Naast de eigen traditionele vaste clubavond nemen de clubs deel aan de Tilburgse-Biljart-Bond-competitie libre en driebanden, persoonlijke kampioenschappen en tal van andere biljarttoernooien binnen en buiten Tilburg.

Mobiele versie afsluiten