Site pictogram Tilburgers.nl

Gratis concerten door cursisten Factorium

9 april 2017: Leerlingenconcert Goirle

Zondag 9 april om 14.30 uur geven de al wat verder gevorderde instrumentale cursisten van Factorium een concert in de Annetje van Puijenbroek Kapel in CC Jan van Besouw.

13 april 2017: Optreden Blaas-er-op-los!

Op donderdag 13 april is het zover: het optreden van 11 kinderen van Basisschool De Regenboog en Basisschool de Bron en Harmonie Oefening & Uitspanning!  Factoriumdocenten hebben de kinderen de afgelopen weken begeleid naar dit grote moment! Wil je komen luisteren? Dan ben je van harte welkom!

13 april 2017: bandjesavond Factorium Factoriumzaal

Een band zou geen band zijn zonder optredens! Op donderdag 13 april heb je de kans om onze workshopbands te beluisteren in onze Factorium zaal! Vanaf 19:00 uur hoor je onder andere One 4 You, Flying Fools en andere bands.

19 april 2017: Uitvoering Cello/Contrabas – Gratis

Je bent van harte welkom  bij de uitvoering van onze cello en contrabas leerlingen.

Koningsdag 2017: muzikaal verjaardagscadeau ZKH Willem Alexander met Factorium!

Koningsdag in Tilburg heeft dit jaar ’n extra bijzonder tintje: ZKH Willem Alexander wordt 50 jaar. Factorium Podiumkunsten, Etiënne Grosveld en Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) sloegen de handen ineen om hem tijdens het bezoek van de koninklijke familie aan Tilburg een bijzonder muzikaal verjaardagscadeau aan te bieden: 50 pianisten brengen een speciaal geschreven lied. Naast muziek is er ook dans en acrobatiek te zien.  Het geheel is onderdeel van de hoofdprogrammering (wereld 8).

Het moment waarop de koninklijke familie de Koepelhal betreedt, is besloten. Wil je de performance daarna bezoeken, dan kan dit. Hierover komt later meer informatie beschikbaar via www.50voor50.com en/of het Facebookevent ‘Koningsdag Tilburg – wereld 8- 50 voor 50’. Natuurlijk is thuis voor de buis ook een optie!

Mobiele versie afsluiten