Site pictogram Tilburgers.nl

Hans Denissen gaat bij Willem II spelen en Kolkka in dienst bij Pondres

Hans Denissen in zijn voetbaltijd bij Emmen in 2009. @fcemmen.nl

Hans Denissen (27) is terug in Tilburg. De aanvaller die tussen 2004 en 2006 ook al voor de Tricolores uitkwam, voegt zich per direct op amateurbasis bij het beloftenteam. Denissen maakte in 2004 zijn debuut in het eerste elftal van Willem II. Tot aan zijn overstap naar RBC Roosendaal in 2006 speelde hij 30 officiële duels voor de Tricolores. Via diverse clubs belandde hij in 2009 in Emmen.

Technisch manager Marc van Hintum:  “Hans voegt zich nu bij het beloftenteam omdat hij op die wijze het beste het voetbalritme weer kan oppikken. Bovendien heeft hij de ambitie een maatschappelijke carrière op te bouwen. Wij willen hem daar graag bij helpen en hopen dat hij op deze wijze ook nog van waarde kan zijn voor Willem II.”
Eerder deze week werd bekend dat de Fin Joonas Kolkka in dienst treedt bij Pondres, de hoofdsponsor van Willem II.

Gert-Jan ten Klei en Joonas Kolkka (rechts) Foto: Toin Damen

“Voetballers en sponsors kunnen niet zonder elkaar. Toch sluiten beide belevingswerelden niet naadloos op elkaar aan”, zo vertelt Pondres directeur Gert-Jan ten Klei. “Dat heeft ons vorig jaar als nieuwe hoofdsponsor enigszins verbaasd, maar in plaats van daarin te berusten, zijn we op zoek gegaan naar oplossingen. Dat zit nu eenmaal zo in onze bedrijfsgenen. In plaats van Willem II meer geld te geven – wat in eerste instantie de vraag was – hebben wij er voor gekozen een ambassadeur in dienst te nemen die de belangen van een hoofdsponsor kan behartigen in de ‘kleedkamer’ en een ambassadeur is voor ons bedrijf.”

Ook technisch manager Marc van Hintum is tevreden “Wij hebben bij Pondres onze visie en werkwijze die wij voor ogen hebben met de club toegelicht. Natuurlijk wegen voetbaltechnische en fysieke aspecten zwaar bij het aantrekken van een speler, maar wij kijken ook naar andere zaken. Daarom was de komst van Joonas voor ons zo belangrijk. De ervaringen die hij kan overbrengen op onze jonge spelers zijn van essentieel belang bij hun ontwikkeling tot profvoetballer. Onze visie sloot naadloos aan bij hetgeen Pondres voor ogen had.”

Mobiele versie afsluiten