Site pictogram Tilburgers.nl

Hans Smolders (LST): ‘Media net zo onbetrouwbaar als de politiek’

Gastbijdrage van Hans Smolders, partijleider van LST: Lijst Smolders

hans smolders
Lijsttrekker Hans Smolders

Politieke partijen proberen bij nieuwe verkiezingen de zwevende kiezers telkens weer voor de gek te houden met wederom nieuwe leugens, prietpraat en loze beloftes. Steeds meer kiezers beseffen zich dat! Wat kiezers zich amper beseffen is de zeer bedenkelijke rol van veel media. Deze zeer bedenkelijke politieke rol van zeer veel media wordt uiteraard nooit blootgelegd, want de keuze van het kerstdiner laat je ook niet over aan een kalkoen.

Daarom is het uitermate belangrijk dat de kiezers uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout zich er nog meer van bewust worden dat zij ook zeer veel media absoluut niet kunnen vertrouwen! De Lijst Smolders vindt dat zwevende kiezers te vaak door de media bewust op het verkeerde been worden gezet. Teveel kiezers denken dat de krant onafhankelijk en objectief is. De aloude spreuk “de krant brengt de leugen in het land” moeten de kiezers niet vergeten. Bij de laatste landelijke verkiezingen zijn we ook door een zeer bedenkelijke rol van de media aan Mark Rutte en Diederik Samsom gekomen

Pim Fortuyn is onder andere door de media kapot gemaakt, want als de media objectief en onafhankelijk waren geweest, dan had Pim Fortuyn nooit door de politieke elite wereldwijd weggezet kunnen worden als een gevaarlijke man en een racist. Ook de toenmalige hoofdredacteur van het Brabants Dagblad heeft hier voluit aan meegewerkt.

De Lijst Smolders heeft volop bewijzen dat in aanloop naar de verkiezingen van 2010 er door het Brabants Dagblad direct en indirect een hetze is gevoerd tegen Hans Smolders. Hierdoor is hem toen het werken onmogelijk gemaakt. Het gaat hier over journalistiek wangedrag in zijn ergste vorm. Hiermee is ook het democratisch proces ernstig verstoord.

Het moet maar eens gezegd worden dat veel media in aanloop naar de verkiezingen steeds weer een zeer bedenkelijke rol spelen. De LST vindt dat het Brabants Dagblad direct of indirect politiek gekleurd is en vaak niet objectief, compleet en onafhankelijk. Men verschuilt zich ook veel te makkelijk achter zogenaamde deskundigen die politiek gekleurd dan wel afhankelijk zijn van de gemeente. Het Brabants Dagblad geeft ook bewust een podium aan zogenaamde onafhankelijke instellingen en allerlei clubjes in Tilburg die in werkelijkheid zeer politiek gekleurd zijn en steeds in verkiezingstijd worden ingezet om het democratisch proces oneigenlijk te beïnvloeden.

Adv_Tilburglijsttrekkers kopieOok organiseert het Brabants Dagblad debatjes met politiek gekleurde clubjes of met politiek gekleurde instellingen. Bij al die debatjes in de stad zijn er amper gewone burgers aanwezig. De hooguit 150 bezoekers die naar een debatje komen zijn direct of indirect vrijwel allemaal politiek actief of afhankelijk van de politiek. Hierdoor kan het Brabants Dagblad de volgende dag in haar krant een enorme invloed uitoefenen op het stemgedrag van de lezers. De gehele verkiezingstijd ontbreekt het in de krant aan inhoudelijke diepte-interviews met de lijsttrekkers. De relatief grote redactie komt niet verder dan luie en op sensatiebeluste journalistiek die ook nog eens niet onafhankelijk en objectief is. Hoe kan er serieus te nemen inhoud komen uit hijgerige debatjes met volop loze beloftes vlak voor de verkiezingen waarbij men elkaar telkens in 1 minuut te snel af moet zijn en de feiten vaak niet kloppen. Dit is een van de redenen waarom burgers in verkiezingstijd al helemaal geen zwevende kiezer meer moeten zijn en al zeker niet in de laatste week! Het Brabants Dagblad krijgt zo wederom de kans om een paar dagen voor de verkiezingen de zwevende kiezers op het verkeerde been te zetten!

De Lijst Smolders zal het debat in het Adje-theater letterlijk en figuurlijk LINKS laten liggen want uit deze hijgerige flits-debatjes kan ook nooit serieus te nemen inhoud komen. Dus blijft er niets meer over dan een politiek gekleurde poppenkast in een Adje-theater met vrijwel alleen toeschouwers uit het politieke incestcircuit van Tilburg. Wij werken niet mee aan kiezersbedrog!

Ik heb een ijzersterk verhaal en een goede visie met een goed inhoudelijk verhaal voor onze stad en daarom staat nog steeds mijn aanbod aan het Brabants Dagblad voor een diepte-interview en dan mag men mij het hemd van het lijf vragen. Inhoud daar hebben de betalende krantenlezers/kiezers juist recht op en geen op sensatiebeluste artikelen na hijgerige flitsdebatjes die bol staan van de loze beloftes en onjuiste feiten.

Mobiele versie afsluiten