Site pictogram Tilburgers.nl

Heldinnen op 8 Maart Internationale Vrouwendag

Op 8 maart 2019 is het wereldwijd de Internationale Vrouwendag. In Tilburg organiseert Feniks samen de Kennismakerij, Kunstloc Brabant en de Provinciale Vrouwenraad een feestelijk avondprogramma in de  Lochal. Het thema is ‘Hart voor Heldinnen’.

Om 19.15 uur begint het programma met de opening van de – vanuit Kunstloc Brabant georganiseerde – expositie ‘Unmapped’, een interdisciplinair samenwerkingsproject van Claudia den Boer (fotograaf), Katja Grässli (choreograaf) en Dorien de Wit (beeldend kunstenaar en schrijver).

Hierna zal het ‘Collegetour’-programma starten met hoofdgast en heldin van deze avond: 3FM-DJ Angelique Houtveen. Muzikale bijdrage komt van singersongwriter Anne van Damme. Naast het gratis inhoudelijke programma is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de traditionele gezamenlijke maaltijd in het stadscafé van de LocHal. Vanaf 22.00 uur gaan de voeten van de vloer tijdens de spetterende afterparty waar muziek wordt gedraaid uit de Top2000 van vrouwelijke artiesten.

Het volledige Programma:

Feniks laat verder weten:  “Maaltijd: Reserveren verplicht. Aanmelding d.m.v. vooruitbetaling van € 7,50 tot uiterlijk 1 maart 2019 (de Meedoenregeling is van toepassing) op rekeningnummer NL25INGB0003558985 ten name van Feniks onder vermelding van maaltijd IVD, je naam en vlees of vega. Let op: vol is vol (er zijn maar 80 plaatsen).”

Locatie van de Internationale Vrouwendag is in de LocHal aan de  Burgemeester Broxlaan 1000 te Tilburg

Meer informatie is te vinden op de volgende websites: www.fenikstilburg.nl of www.facebook.com/FeniksTilburg

Mobiele versie afsluiten