Site pictogram Tilburgers.nl

Henk Koekkoek is uit de nesten concert. Bedankt!

Henk Koekoek uit de nesten

Zondag 11 mei om 15:30 uur geeft saxofonist Henk Koekkoek een speciaal concert in Bosvreugd om iedereen te bedanken die mee heeft geholpen om aan een nieuwe saxofoon te komen. “Een King Super 20 Silverneck is het geworden. Grote dank aan iedereen!” verteld Henk “De geslaagde benefiet betekende voor mij een groot geluk na een ongeluk”.

Vorig jaar werd de sax van Henk Koekkoek gestolen. Op 19 december 2013 raakte hij aardig in de nesten. Na afloop van de Zing ’t Zelf avond die Henk Koekoek organiseerde in Café Weemoed aan de Korte Heuvel, verdween rond 00:45 zijn oude vertrouwde Saxofoon.

Daarop volgde een speciale benefietvoorstelling:  ‘Henk Koekkoek uit de Nesten’  was de titel van de benefiet die op 19 januari 2014 in Jazzpodium Paradox Tilburg werd gehouden. Het benefiet werd georganiseerd door de vele muzikale vrienden van Henk Koekkoek en was een groot succes.

Op 25 maart meldt Henk Koekkoek op Facebook: “Ik heb een nieuw sax. Het is een King super 20 uit 1964, met een silver neck.  Hij ziet er geweldig uit want hij heeft blijkbaar al die vijftig jaar voornamelijk in zijn koffer gezeten bij iemand die er niet op speelde. Dat zal nu wel anders gaan! Ik ben erg gelukkig, en dankbaar dat deze benefiet zo geslaagd is. ”

Bedankconcert Henk KoekkoekHenk Koekkoek is de bekende multi-instrumentalist, die speelt onder andere op Saxofoon, Trompet, Piano, Bombardon en Ukele. Henk Koekkoek is actief in vele, diverse groepen en samenstellingen.

De uitnodiging door Henk op Facebook:

Zoals wellicht bekend heb ik dankzij jullie optredens, de inzet en het talent van het organiserend team met hulptroepen, en dankzij veel en gulle Tilburgers, inmiddels een nieuwe sax. Een King super 20 silverneck is het geworden.
Grote dank aan iedereen! De geslaagde benefiet betekende voor mij een groot geluk na een ongeluk.

Op zondagmiddag 11 Mei is er concert in Bosvreugd met Peer de Graaf, Piet Maas, Freek Felix, Beewee Nederkoorn, en gastmuzikanten, om het instrument te presenteren.
Het belooft in de voorspellingen goed weer te worden dus het kan een heel mooie middag worden, waarvoor ik vooral ook de bezoekers van 19 Januari, en donateurs wil uitnodigen. Maar iedereen welkom uiteraard!

Bosvreugd is te vinden aan de Reeshofdijk 12 tegenover het Wandelbos.

Mobiele versie afsluiten