Site pictogram Tilburgers.nl

“Help Henk Koekkoek uit de Nesten”

Henk Koekkoek uit de nesten Benefiet‘Henk Koekkoek uit de Nesten’  is de titel van het speciale benefiet dat op 19 januari 2014 in Jazzpodium Paradox Tilburg wordt gehouden.  Het benefiet is georganiseerd door de vele muzikale vrienden van Henk Koekkoek. Henk Koekkoek is de bekende multi-instrumentalist, die speelt onder andere op Saxofoon, Trompet, Piano, Bombardon en Ukele. Henk Koekkoek is actief in vele, diverse groepen en samenstellingen.

Op 19 december 2013 raakte hij aardig in de nesten. Na afloop van de Zing ’t Zelf avond die Henk Koekoek organiseerde in Café Weemoed aan de Korte Heuvel, verdween rond 00:45 zijn oude vertrouwde Saxofoon. Het is een tenorsax van het merk King Super 20 Silverbell uit 1974, opgebouwd in twee kleuren: goudlak met zwart-zilveren nek en beker. Er bevond zich een blauw mondstuk op. Een brutale dief heeft omstreeks 00:45 het bomvolle Café Weemoed onopgemerkt verlaten met deze saxofoon, zonder koffer. De dader is niet bekend.

Er is al het nodige ondernomen om deze brutale dief op andere gedachten te brengen en te zorgen dat deze saxofoon aan de rechtmatige eigenaar, Henk Koekkoek, wordt terugbezorgt. Helaas heeft dat tot op heden niet mogen baten. Dit is dan ook reden dat de vele muzikale vrienden die Henk in de jaren heeft gemaakt, een benefiet organiseren “Henk Koekoek uit de Nesten”

paradox-300x95

Deze benefiet vindt plaats op 19 januari 2014 vanaf 15:00 (zaal open 14:30) in Jazzpodium Paradox Tilburg met onder andere medewerking van:

Maurice Leenaars, De Coup, Zwoelie Troelies, Bradley’s Circus, Volop Zon, Peer de Graafmachine, Nol Havens, King Henry, Frans van de Meer, Leon van Egmond, Jace van de Ven, Hans d’Olivat, Wim Verhoeven, Truus Terlenka en nog veel meer artiesten. Harrie Verkerk is de presentator.

Uw financiële bijdrage is welkom op rekeningnummer:
NL70RABO0143845721
T.n.v. stichting Oever-Turen
O.v.v. ‘Dank je de Koekkoek’

Mobiele versie afsluiten