donderdag 23 mei 2024

3 gedachten over “Het college presenteert de Perspectiefnota 2015

  1. Wat een enorme lap tekst heb ik nu zitten doornemen! Heel veel mooie woorden, heel veel bedragen, de minnen en de plussn houden maar niet op, maar ik kon een zucht van verlichting slaken toen ik bij het einde aankwam! Het gaat allemaal beter en mooier worden, en we zijn in Tilburg echt hardstikke goedkoop uit, er valt dus helemaal niets te zeiken of te zeuren?! Laten we het verder maar eens even afwachten, veel succes mensen die namens onze Tilburgse burgers in de Raad zitten!

  2. wij mogen alleen aan de kant meeluisteren naar wat door de politiek(notabene door ons gekozen)zelf beslissen ja dat is nu tegenwoordig democratie.

  3. Ambities zijn blijkbaar belangrijker dan de mogelijkheden. Door bijvoorbeeld ambities bij te stellen kunnen mogelijkheden toenemen. En dan met name de mogelijkheden die van belang zijn voor heel de gemeenschap. De bezuinigingen van het Rijk zullen waarschijnlijk toch landen in de gemeenschap, zodat de mensen feitelijk de rekening gepresenteerd krijgen. Mooi dat men de bevolking mee wil laten praten, maar geef ze dan ook rechtstreeks inspraak bij de renovatie van het gemeentehuis, de verplaatsing van de bibliotheek, het winkelrondje, de reddingsactie van Stappegoor en ga zo maar door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *