donderdag 18 april 2024

1 gedachte over “Hoe sensitief zijn parkeerambtenaren?

  1. Ik ben niet bekend met een parkeerapp maar zoals ook op de foto weergegeven staat er duidelijk ‘alleen dagticket’ op de borden in de straat. Er zijn daarbij ook handige websites zoals prettigparkeren.nl waar heel handig volledige en juiste informatie te vinden is over alle betaald parkeren locaties in heel het land. Dus ook mensen die niet meer ‘naar buiten’ kijken kunnen prima op de hoogte zijn. Wat ik ook weet is dat veel mensen zeer opportunistisch zijn en graag een gokje wagen. Ze denken snel even ‘hun ding te doen’ want regel of geen regel, dat moet toch wel kunnen? Het gaat om mij, IK ben toch niemand tot last!? Tot dat ze verkeerd gokken en gepakt worden. Dan zijn ze de gebeten hond. Deze mevrouw heeft uiteindelijk gewonnen want weet zich ongetwijfeld met goede argumenten goed te verdedigen. Ik weet hoe dat gaat, zo ben ik ook onder verkeers- en parkeerboetes uit gekomen. Maar ik geef ook toe dat dat niet altijd helemaal kies en terecht was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *