Site pictogram Tilburgers.nl

Hulp bij belastingaangifte 2021

Belastingaangifte doen kan vanaf 1 maart 2022. En het is voor veel mensen best lastig om dat online te doen. Daarom biedt de Bibliotheek Midden-Brabant in verschillende Bibliotheekvestigingen gratis belastingspreekuren aan.

In de Tilburgse Bibliotheken LocHal, Wagnerplein, Heyhoef, Udenhout en Berkel-Enschot. Belasting-expert Nihan Vogels helpt graag met advies en tips bij de digitale, particuliere aangifte. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek Midden-Brabant gratis beveiligd computer- en internetgebruik. Hulp bij de aangifte en de computerfaciliteiten zijn gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Belastingspreekuren en aanmelden
Belastingaangifte doen via de computer is niet voor iedereen even makkelijk. Bijvoorbeeld als je een bijbaan hebt, niet meer hoeft te werken. Nog niet zo lang in Nederland woont. Voor wie digitaal aangifte doen gewoon lastig is of simpelweg een vraag heeft. Deze mensen kunnen in maart en  april voor hulp terecht bij belastingspreekuren in verschillende Tilburgse vestigingen van de Bibliotheek-Midden-Brabant. In de Bibliotheken LocHal, Heyhoef, Wagnerplein, Berkel-Enschot en Udenhout helpen experts met gratis advies en tips bij particuliere aangifte voor 2021.

Data en tijden belastingspreekuren

Maak een afspraak om zeker te zijn van hulp tijdens dit spreekuur:
– stuur een mail naar Nihal Vogels: info@taartbynihal.nl,
– bel om een afspraak maken naar Nihal Vogels: 013 203 6980 of
– laat je telefoonnummer achter bij een medewerker van de Bibliotheek.

Informatiepunt Digitale Overheid
Een andere vraag over de digitale overheid? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het (digitaal) aanvragen van bijvoorbeeld zorgtoeslag, een uitkering of gezondheidsverklaring?

Kom dan eens op bezoek bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Tilburgse bibliotheken. Tijdens service-uren helpt een bibliotheekmedewerker je graag de juiste informatie te vinden, denkt mee of verwijst je door naar de juiste partner. Kijk voor de openingstijden en spreekuren op: www.bibliotheekmb.nl/informatiepunt.

Meer info?
Meer weten over het belastingspreekuur in de buurt? Kijk op www.bibliotheekmb.nl/belastingdienst voor meer informatie.

Mobiele versie afsluiten