Site pictogram Tilburgers.nl

In wijkcentrum ‘In de Boomtak’ tijdens Festival Mundial een NUL-Sterrenpension

boomtak1In samenwerking met wijkcentrum ‘In de Boomtak’, kringloopwinkel PortAgora en Mundial Productions wordt in het weekend van Festival Mundial, wat plaats vind in het weekend van 29 en 30 juni, voor het eerst een NUL-Sterrenpension geopend.  Het NUL-Sterrenpension is een laagdrempelige slaapgelegenheid die inspeelt op de vraag naar comfortabele slaapmogelijkheden voor de festivalbezoeker en het gebrek aan voldoende en betaalbare overnachtingsmogelijkheden in de stad.

Voor 20 euro per nacht dus 60 euro voor het hele weekend, vrijdag, zaterdag en zondagnacht (inclusief servicekosten en exclusief toegang tot Festival Mundial) kan een  bezoeker van Festival Mundial een bed in het NUL-Sterrenpension boeken . Slepen met tentjes en matjes is niet meer nodig. Let op: neem wel een slaapzak/deken en een kussen mee! Festival Mundial biedt de bezoeker een droog en warm onderkomen inclusief ontbijt in de ochtend. Zodat je goed uitgerust en met een volle maag aan Festival Mundial kunt beginnen. Na een festivaldag  kun je genieten van een warm bed en een heerlijk ontbijt. Voorafgaand aan het festival nog genieten van een kop koffie op het zonnige terras of ter afsluiting een drankje aan de bar met je vrienden. In het Nul-sterrenpension kan het allemaal! Het NUL-Sterrenpension is gevestigd in een wijkentrum, ‘In de Boomtak’ gelegen aan de Boomstraat 81 in het centrum van Tilburg, op steenworp afstand van het festivalterrein. In het NUL-Sterrenpension is slechts plaats voor zo’n 100 festivalbezoekers.

De overige bezoekers van Festival Mundial kunnen overnachten op de Mundial Camping bij Safaripark de Beekse Bergen. Hier zijn zowel campingplekken als bungalows beschikbaar voor de festivalbezoeker. Campingbezoekers worden met bussen van en naar het festivalterrein vervoerd.

Met de verhuizing naar de Spoorzone heeft Festival Mundial opnieuw gekeken naar het aanbod van slaapmogelijkheden in de stad. Met het NUL-Sterrenpension draagt Festival Mundial bij aan de toeristische aantrekkingskracht van bezoekers van buiten Tilburg.

De kaartverkoop voor het eerste Nederlandse NUL-Sterrenpension gaat donderdag 11 april om 16.00uur van start. Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop van Festival Mundial www.festivalmundial.nl/tickets. Let op er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar!

Mobiele versie afsluiten