Site pictogram Tilburgers.nl

Incubate genomineerd voor European Festival Award ‘Best Indoor Festival

festival awardsIncubate heeft een nominatie te pakken bij de internationale European Festival Awards. Het festival maakt kans op de award in de categorie ‘Best Indoor Festival’.

Incubate-organisator Vincent Koreman is blij met de nominatie. “Na een schitterende tiende editie van Incubate vorige maand, zou het een prachtige kers op de taart zijn om de award te winnen. Het zou ons festival nog bekender maken bij ons internationale publiek.”

Het is niet de eerste keer dat Incubate de nominatie pakt. “We zijn al meerdere jaren genomineerd in deze categorie, maar komen telkens net een paar stemmen te kort”, aldus Koreman. Incubate neemt het onder meer op tegen het dancefestival Sensation.

De organisatie van de European Festival Awards presenteert elk jaar een toplijst die wordt samengesteld door publiek en professionals uit de muziekwereld. De awards worden uitgereikt op het Groningse Eurosonic Noorderslag festival op woensdag 14 januari 2014.

Het publiek kan zelf bepalen wie er met de awards vandoor gaat door hier te stemmen en daarmee de award naar Tilburg te halen. Onder de stemmers worden VIP-tickets verloot voor alle winnende festivals en ook een iPad-mini.

Ook het festival ‘Best Kept Secret’ dat plaats vond bij de Beekse Bergen heeft twee nominaties te pakken: ‘beste line-up’ en ‘best medium sized’.

 

Mobiele versie afsluiten