Site pictogram Tilburgers.nl

Incubate: Inschrijven Open Source Expo 2012

Omdat de Open Source Expo van Incubate 2011 een groot succes genoemd kan worden, krijgt dit onderdeel van het festival een tweede editie. Echter, dit keer niet in het Faxx-gebouw, maar in de Koepelhal in de Spoorzone. Tijdens de Open Source Expo worden werken geëxposeerd van iedere kunstenaar die zich daarvoor heeft opgegeven.

De website van Incubate meldt: “Incubate wil zoveel mogelijk mensen mee laten doen met het festival. Daarom nodigen we iedereen uit om zelfgemaakte kunst te exposeren op de Open Source Expo tijdens Incubate.

Auto beplakt met pillenstrips, was te zien in de 'Open Source Expo 2011' in het Faxx-gebouw

Alle vormen zijn toegestaan. Van traditioneel olieverfschilderij tot conceptueel ruimtelijk werk, van surrealistische foto tot lichtinstallatie en van het formaat van een vliegtuig tot dat van een postzegel. Alles is welkom en alles krijgt de aandacht die het verdient.

Onze curator richt de expositie in om het geheel bij elkaar te laten passen. Ongeacht de herkomst van het werk. Werken die qua inhoud en vorm of werkwijze en stijl vergelijkbaar zijn worden bij elkaar geplaatst. In 2011 leverde dit een diverse en hoogstaande expositie op, waar veel over werd geschreven.

Kortom, iedereen kan meedoen en zich aanmelden via http://www.incubate.org/expo/.

Het Incubate Festival wordt dit jaar gehouden van 10 tot en met 16 september, op vele locaties in de stad en omgeving.

Mobiele versie afsluiten