Site pictogram Tilburgers.nl

Info-avond en inspraak voor bedrijventerrein Wijkevoort

Op dinsdag 18 april 2017 tussen 19.00 uur en 20.30 uur is er in wijkcentrum Heyhoef een inloopavond over de plannen voor het nieuwe bedrijventerrein Wijkevoort.

De gemeenten Tilburg en Waalwijk willen een logistieke topregio zijn in Nederland en Europa. Hierdoor is er veel vraag naar zeer grote kavels voor nieuwe bedrijven. Het doel hiervan is groei van de Tilburgse en regionale economie en meer werkgelegenheid.

Bedrijventerrein Wijkevoort komt in het uiterste zuidwesten van Tilburg, ten zuiden van de Bredaseweg. Langs de zuidkant loopt de A58 en ten westen ligt vliegbasis Gilze-Rijen.

Voor Wijkevoort is niet alleen een bestemmingsplan nodig, maar ook een Milieueffectrapportage (MER). Deze MER is verplicht voor plannen met mogelijk nadelige gevolgen voor het milieu. Iedereen kan een zienswijze indienen (mening geven) hierover en aangeven wat er volgens hem of haar zeker moet worden onderzocht. Ook andere overheden, instanties en belangenorganisaties wordt om advies gevraagd.

Wie graag meer wil weten over de procedure, is van harte welkom op de inloopavond op:
Dinsdag 18 april, tussen 19.00 uur en 20.30 uur
Locatie: Wijkcentrum Heyhoef

Medewerkers van de gemeente Tilburg zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Zienswijzen indienen kan tot en met maandag 22 mei 2017.

Meer informatie: www.tilburg.nl/bedrijventerrein-wijkevoort.

Mobiele versie afsluiten