Site pictogram Tilburgers.nl

Inloopavond 1 juli over nieuwe woontoren naast Clarissenhof

Uitzicht vanaf station op de toekomstige woontoren ‘Clarissenhof fase 2’.  Foto: John Geerts

De Spoorzone is volop in ontwikkeling. De LocHal is gereed en Plan-t, naast het station is in aanbouw. ‘Buurman’ De Brabander zal spoedig volgen. Clarissenhof fase 1 (de witte appartementen) is volop in gebruik en de volgende fase nu aan de beurt.

Tussen Clarissenhof, de Lange Nieuwstraat, Deprez en de Burgemeester Brokxlaan komt Clarissenhof fase 2.

SDK Vastgoed (VolkerWessels) gaat als gebiedsontwikkelaar met hulp van architect Adam Visser van Group A een woontoren op een commerciële plint bouwen.

Foto: John Geerts

De gemeente Tilburg vraagt in een brief: “Clarissenhof fase 2 wordt een bijzondere plek om te wonen; dichtbij het station en het centrum en met alle nieuwe faciliteiten die De:Werkplaats en de Spoorzone gaan brengen. De gemeente, ontwikkelaar en architect vinden het belangrijk dat er vanuit de buurt draagvlak is voor de plannen. En dat de ideeën van mogelijk toekomstige bewoners meegenomen worden in de plannen. Daarom willen wij u graag betrekken bij de ontwikkeling en u op de hoogte stellen van wat er al is bedacht en welke opties er nog open staan.”

Hoe ziet Clarissenhof fase 2 er straks uit? Daarover kan iedereen meepraten tijdens een inloopavond over Clarissenhof. Deze bijeenkomst vindt plaats op: Maandag 1 juli 2019 om 19.30 uur in Club Smederij, Burgemeester Brokxlaan 8-82

Het programma van de avond:

De gemeente vraagt: “Wilt u deelnemen aan de informatie avond? Meld u dan vóór 27 juni 2019 aan per e-mail:  info@clarissenhof.com. U ontvangt dan van SDK Vastgoed een bevestiging en nadere informatie.”

Mobiele versie afsluiten